<

Щипка за буркани -BROWIN

Щипка за буркани -BROWIN
27 април 2022

Стабилна структура - подходяща е за буркани с диаметър 43 - 100 mm. Пълните размери на щипката са 10,3 х 6,5 х 18,5 см. Високо качество на изпълнение - продуктът е изработен от най-качествената пластмаса, устойчива на висока температура (PA) Универсален - неговият сив матов цвят пасва на всякакъв вид кухня. Проектиран и изработен в ЕС. Иновативният и обмислен дизайн на щипката за буркани прави ежедневните кухненски задачи още по-лесни! Благодарение на универсалния и здрав дизайн ще можете да извадите буркани с различни размери от вряща вода, без да има опастност за ръцете ви! Междувременно благодарение на специално профилираните си дебели стени можете да бъдете сигурни, че дори по-тежък еднолитров буркан няма да създаде проблем. Технически параметри: Размери: 10,3 х 6,5 х 18,5 см Сив цвят Изработена от най-качествената пластмаса, устойчива до висока температура (PA) Проектиран и произведен в ЕС. Оценявате ли удобството в кухнята? Искате ли да избегнете опастността от попарване и инциденти по време на готвене? Проектираната от нас щипка ще гарантира вашата безопасност по време на пастьоризация и транспортиране на буркани с различни размери! Благодарение на простия, но удобен дизайн, използването на тази щипка е изключително удобно и лесно! Вижте сами колко е лесно!

Малко култура(и) при приготвяне на преработено месо

Както всички знаем, домашното винаги е по-добро, тъй като домашните продукти се приготвят с оглед на вкусовите предпочитания и без ненужните химически добавки. В случай на домашно приготвено преработено месо това, което става важно, е въпросът колко дълго е техният срок на годност, ако ограничим съставките до необходимия минимум?

прочети още

Домашна Шунка

Наколко снимки на апетитна шунка направена от наша клиентка със закупен от нас Шунковар-1.5 кг. с кат. ном. 313115. Направила е шунка за първи път и както се вижда от снимките се е получило много добре.

прочети още