Всеки може да опита да направи домашна шунка. Така ще знае какво има вътре, какво е месото , какви подправки както и че няма да има консерванти. Всеки може да опита, и да го направи по собствен вкус. Важното е да има желание а ние винаги можем да съдействаме за избор на Шунковар.
Благодарим на нашата клиентка за предоставените снимки.
maker.bg
https://maker.bg/bg-product-details-65.html
Както всички знаем, домашното винаги е по-добро, тъй като домашните продукти се приготвят с оглед на вкусовите предпочитания и без ненужните химически добавки. В случай на домашно приготвено преработено месо това, което става важно, е въпросът колко дълго е техният срок на годност, ако ограничим съставките до необходимия минимум?
прочети ощеБезопасно и удобно готвене - благодарение на щипката ще избегнете изгаряне при изважданeто на буркани от гореща вода, напр. по време на пастьоризацията им
прочети още