<

Популярни Продукти

Статии

Малко култура(и) при приготвяне на преработено месо

Както всички знаем, домашното винаги е по-добро, тъй като домашните продукти се приготвят с оглед на вкусовите предпочитания и без ненужните химически добавки. В случай на домашно приготвено преработено месо това, което става важно, е въпросът колко дълго е техният срок на годност, ако ограничим съставките до необходимия минимум?

Прочети още

Домашна Шунка

Наколко снимки на апетитна шунка направена от наша клиентка със закупен от нас Шунковар-1.5 кг. с кат. ном. 313115. Направила е шунка за първи път и както се вижда от снимките се е получило много добре.

Прочети още

Щипка за буркани -BROWIN

Безопасно и удобно готвене - благодарение на щипката ще избегнете изгаряне при изважданeто на буркани от гореща вода, напр. по време на пастьоризацията им

Прочети още