<

Универсална отварачка 2в1

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 139044
5,85 лв.
Лесен за използване – с отварачката се борави много лесно. Достатъчно е да повдигнете леко винтовия капак с куката и след това да поставите отварачката върху винтовия капак на буркана и да го развиете, като едновременно с това държите здраво дръжката.
Универсално приложение – благодарение на тази отварачка ще можете да отваряте най-популярните видове буркани с винтови капачки в размер Ø66 и Ø82. Отварачката не поврежда капаците, така че могат да се използват отново.
Пасва на всяка кухня – изработена е от черна или ярко кафява пластмаса и ще пасне на всяка кухня като аксесоар.
Удобен размер – отварачката е само 10 см широка и 21 см дълга, благодарение на което няма да имате проблем да я приберете във всяко чекмедже или шкаф.
Здраво изпълнение – тази отварачка е оригинално дело на нашите дизайнери, изработена от здрава пластмаса, което гарантира нейната дълготрайна експлоатация.
Тази универсална отварачка за капачки на винт е джаджа, която ще ви помогне в една от най-тежките задачи в кухнята – отварянето на буркани. Край на дърпането на винтови капачки с остър нож или удрянето на плътно затворен буркан в плота или перваза на прозореца. Тази удобна и универсална отварачка 2 в 1, изработена от здрава пластмаса, ще ви помогне да отворите всички буркани, дори тези с изключително залепнал капак. Благодарение на правилно профилиран фиксатор, отварачката ви позволява леко да повдигнете капачката и да пуснете въздух във вътрешността на буркана, благодарение на което налягането се изравнява с околното, което осигурява безпроблемно отваряне на буркана - винтовият капак лесно се отменя след прилагане на отварачката върху него. Продуктът е предназначен за буркани с винтова капачка Ø66 и Ø82.
 
 
 
Принцип на действие:
 
Захванете капака с изпъкналата кука на отварачката, поставете отварачката върху капака на буркана и я отвийте, като държите здраво дръжката.
 
 
 
Размери на продукта:
 
дължина: 21 см
 
ширина: 10см
 
 
 
Цвят на продукта: черен или ярко кестеняв.
 
 
 
Продуктът може да се мие в съдомиялна машина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!