<

Пълначка за колбаси 1,5кг

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 311001
68,60 лв. 49,99 лв.
От съществено значение за производството на преработено месо - тази ръчна хоризонтална пълначка с капацитет 1,5 кг ще бъде отлична за домашно производство на преработено месо
Позволява приготвянето както на месни, така и на безмесни продукти - благодарение на нея лесно ще приготвяте колбаси, сармички, кабаноси и салам, както и техните вегетариански варианти!
Високо качество - пълнежът е изработен от здрава алуминиева сплав, снабден е със система за пълнене, която е бърза и лесна за използване, както и с вендуза, която улеснява фиксирането на уреда към работния плот.
Включени 3 фунии - нашият продукт се отличава не само с обмислен дизайн, но и с 3 пластмасови фунии с дължина 15 см с диаметър 18, 22 и 26 мм!
Лесна поддръжка - продуктите са много лесни за поддръжка - преди всяка употреба пълначката трябва да се измие обилно (ръчно!) и след това да се намаже вътрешната му повърхност с една чаена лъжичка хранително масло, което гарантира правилното функциониране на буталото и дълъг живот на устройство!
Мечтали ли сте някога за здравословно домашно преработено месо без консерванти и ненужни химически добавки? Нашата ръчна вертикална пълначка с капацитет 1,5 кг е основно устройство, което със сигурност ще ви бъде от полза при производството на домашни колбаси, други преработени месни продукти и карантии. Благодарение на него лесно и бързо ще напълните обвивките, докато приготвяте както месни, така и вегетариански варианти на колбаси, сармички, кабаноси и салам.
 
Забележка:
Този продукт е предназначен за контакт с храна. Преди всяка употреба трябва да се измие обилно (ръчно!) и да намажете вътрешните му повърхности с една чаена лъжичка хранително масло. Това е необходимо, за да се осигури правилното функциониране на буталото и позволява удължаване на живота на устройството. Забележка! Продуктът не може да се мие в съдомиялна машина.
 
Размери:
- фуния:
  дължина - 15 см,
  външен диаметър: 1,8 см; 2,2 см; 2,6 см;
- тяло:
  дължина - 28,5см
  външен диаметър - 10см
  височина - 14,5см
- пълен комплект:
  дължина - 43,5см
  външен диаметър - 10см
  височина - 14,5см

Подобни продукти