<

Калциев хлорид - 100 g

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 411215
4,41 лв.
За производството на сирене - това е незаменим продукт при използване на пастьоризирано мляко и прясно мляко с ниско съдържание на калций.
По-голяма ефективност при производството на сирене - калциевият хлорид подобрява потенциала на млякото за образуване на извара, целостта на изварата и обработката на изварата.
По-лесно нарязване на извара - плътната извара се реже по-лесно на парчета.
Високо качество - предлаганият калциев хлорид има сертификати за храна и е безопасен за здравето.
За варене на бира - калциевият хлорид осигурява на бирата мек, пълен и стабилен вкус, както и допринася за флокулацията на протеини.
Калциевият хлорид е агент, използван в производството на сирене с цел повишаване на ефективността на производството на сирене. Незаменим е при използване на пастьоризирано мляко с ниска топлина или мляко с ниско съдържание на калций. Калциевият хлорид подобрява консистенцията и потенциала за образуване на извара на млякото. Когато се използва, той намалява загубите на казеин и мазнини.
Благодарение на калциевия хлорид, сиренето  е по-плътно и по-лесно за обработка.
Нашият продукт е силно концентриран (94-96%) и много ефективен.
Единична опаковка е достатъчна за 1000-1420 литра мляко.
 
Качеството на хранителния клас на предлагания калциев хлорид го прави безопасно за здравето при условие на подходящо дозиране. Освен това този агент може да се използва и при варенето на бира, за да осигури пълен и стабилен вкус.
 
Дозировка:
В тази концентрация трябва да се използва калциев хлорид със скорост 0,7-1 g (щипка) калциев хлорид на 10 литра мляко.
 
Как да използвам:
Разтворете препоръчаното количество калциев хлорид в 50 ml преварена вода и го изсипете в млякото. Добавете продукта преди инокулация с бактериални култури и сирище. Използвайте продукта в съответствие с дозата, препоръчана от производителя - излишъкът от калциев хлорид може да причини горчивина на крайния продукт.
 
ЗАБЕЛЕЖКА: Дразнещ за очите. Ако продуктът попадне в очите, изплакнете ги с вода внимателно за няколко минути.
 
нетно тегло: 100 g

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!