<

Метеорологична станция - електронна, 3 сензора, цветна подсветка, малка

  • Марка: 2measure
  • Кат. номер: 260608
153,03 лв. 128,00 лв.

Многофункционална безжична метеорологична станция с три външни сензора и цветен дисплей с подсветка, която позволява ефективно измерване и наблюдение на температура и влажност, както и разполага с редица други полезни функции!

 
Прецизни данни - метеорологичната станция измерва температурата и влажността на въздуха както на закрито, така и на открито, благодарение на три безжични сензора с обхват до 60 м, включени в комплекта. За да се осигури стабилна връзка с външния сензор, времето за връзка със сензора е до 30 минути.
Радиоуправляем часовник - показва текущия час, дата и ден от седмицата (седем езика на дисплея за избор). Освен това разполага с будилник с функция за дрямка.
Функция за асистент за времето - референтните пиктограми изобразяват текущото състояние на времето, показвано по време на шест атмосферни явления: слънчево време, частична облачност, пълна облачност, дъжд, буря и сняг.
Уникален дизайн - цветният дисплей с подсветка и изображения, заобиколен от бяла, естетически издържана рамка, както и три черни, семпли и минималистични сензора правят това устройство да изглежда перфектно във всеки интериор! Елегантната кутия, в която е опаковано устройството, позволява да го подарите на приятели или семейство като уникален подарък!
Захранване с батерии или мрежа - метеорологичната станция може да се захранва самостоятелно с батерии или чрез свързване към електрическата мрежа чрез адаптера за захранване, включен в комплекта. Сензорите се захранват от батерии.
 
 
Направете си (или някой друг!) подарък и поканете многофункционална безжична метеорологична станция в дома си. Той не само ще ви помогне да следите температурата и влажността на въздуха, но също така разполага с редица други интересни и полезни функции!
 
Вижте как трите безжични сензора, включени в станцията, предават информацията за текущата температура и влажност отвън (и от различни помещения) към станцията, на разстояние дори до 60 м! Използвайте вградената памет на уреда и прегледайте наскоро записаните максимални и минимални стойности на записаните измервания! Следете тенденциите във влажността и температурните промени, показани на екрана под формата на стрелки, и не позволявайте домът ви да стане нито прекалено сух, нито достатъчно влажен, за да доведе до растеж на мухъл, който е опасен за здравето!
 
Открийте цветен, четлив дисплей с подсветка – можете да го използвате, за да проверите текущия час, дата и времето, показани с помощта на шест пиктограми и ви информира за едно от шестте метеорологични условия: слънчево време, частична облачност, пълна облачност, дъжд, буря или сняг!
 
Използвайте тази метеорологична станция като будилник - като настроите аларма на нея! Не бъркайте крайните срокове и дейностите, планирани за даден ден - благодарение на вградения календар и дисплея на делничните дни!
 
Благодарение на работата с три сензора ще можете да следите температурата и влажността в няколко стаи едновременно! Метеостанцията може да се захранва както от батерии, така и от захранващия адаптер включен в комплекта. Сензорите работят само безжично и се захранват от батерии. Ниското ниво на зареждане на батерията ще ви уведоми, че трябва да ги смените, улеснявайки използването на станцията! Тъй като това устройство е много енергийно ефективно, ще можете да забравите за необходимостта от това за по-дълго време!
 
Белият, класически, елегантен корпус и семплите, минималистични, черни сензори гарантират, че устройството ще пасне перфектно на всеки интериор. Използването на устройството е много лесно, а двата сгъваеми усещания, вградени в задната част на корпуса на станцията - или отворите, които позволяват окачването му - ще ви позволят да го поставите на всяко удобно за вас място! Сензорите, включени в комплекта, разполагат и с отвори, които позволяват окачването им, което може да улесни значително инсталирането им на балкон или тераса или в стаи. Всичко е опаковано в елегантна кутия, което го прави интересна идея за полезен подарък!
 
 
 
Моля обърнете внимание! Метеорологичната станция е предназначена само за използване на закрито – само сензорите трябва да се поставят на открито. За да се осигури стабилна връзка с външния сензор, времето за връзка със сензора е до 30 минути.
 
ФУНКЦИИ:
 
- Измерване на вътрешна и външна температура,
 
- Измерване на вътрешна и външна влажност,
 
- Радиоуправляем часовник (12/24 h режим на показване на времето),
 
- Календар с показване на име на ден от седмицата,
 
- Будилник,
 
- Функция за асистент за времето с шест променящи се изображения,
 
- Индикатор за тенденция на промени във влажността и температурата,
 
- Индикатор за ниско ниво на зареждане на батерията,
 
- Запаметяване на максималната и минималната стойност на записаната температура и влажност,
 
 
 
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
 
- Термометър:
 
Формат на показване на температурата: °C или °F
Диапазон на измерване на температурата на закрито: 0°C (32°F) ~ 50°C (122°F)
Диапазон на измерване на външна температура: -30°C (-22°F) ~ 60°C (140°F)
- Хигрометър:
 
Формат на показване на влажността: % RH
Диапазон на измерване на влажността на закрито: 20% RH ~ 95% RH
Диапазон на измерване на влажността на открито: 20% RH ~ 95% RH
- 3 външни сензора с отвор за закачане на всеки от тях:
 
- Работна честота: 433 MHz
 
- Обхват на предаване: 60 метра (зависи от фактори като вид на разработката, дебелина на стената, външни смущения и др.)
 
- 3 режима на подсветка на екрана
 
- Енергоспестяващ режим на батерията
 
- Възможност за окачване или поставяне на станцията
 
- Възможност за закачане на сензорите
 
- Предлага се опакован в елегантна кутия
 
 
 
ЗАХРАНВАНЕ:
 
- Метеорологична станция: 3 x LR03 AAA (не са включени)
 
- Метеорологична станция: 4,5 V / 150 mA адаптер за захранване (включен в комплекта)
 
- Всеки сензор: 2 x LR6 AA (не са включени в комплекта).

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!