Enovini® WS Saccharomyces cerevisiae - за бели, розови и червени трапезни вина. Enovini® WS винените дрожди ферментират в температурния диапазон 15 - 30 ° C. Той има средни изисквания по отношение на източника на азот. Понася до 13% алкохол. Такова ниво на толерантност позволява да се произвеждат зрели сухи, полусухи и дори полусладки вина, без опасност от по-нататъшна ферментация в бутилките. Използването на такъв вид винена дрожди гарантира получаването на меки, добре балансирани вина с ясна плодова нотка. Еднократна доза Enovini® WS позволява да се произведат до 35 L вино. Дрождите Enovini изискват хранителни вещества B1 и Kombi Vita.
Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Научи повече за тях и възможностите да бъдат ограничавани.
Тези бисквитки за задължителни и необходими, за да можете да зареждате сайта безпроблемно и не могат да бъдат изключени. Основната им цел е запазването на информация за сесията, докато разглеждате продуктите или друга информация в магазина. Например – използваме „бисквитки“, за да съхраним продуктите, които сте добавили в количката. Без този тип технологии нашият онлайн магазин и услугата, която Ви предоставяме не би могла да оперира с пълните си възможности и функционалности.
Бисквитки за анализ и статистика - Тези „бисквитки“ ни помагат да анализираме използването на нашия онлайн магазин и да проследяваме ефективността на услугата и комуникацията й.
Този тип "бисквитки" се използват за функционалности на сайта, които не са строго необходими за неговата работа. Това може да са функции, като live чат или показване на последните разгледани продукти. Ако се откажете от тях, ще можете да продължите да използвате сайта, но с ограничена функционалност.
Маркетинговите "бисквитки" ни позволяват да пригодим маркетинга си към Вас и Вашите собствени интереси. Те се поставят чрез нашия сайт и позволяват да виждате реклами според вашите интереси и предпочитания.