КУЛТУРА ЗА ''ПРИМО'' ПРОДАЖБА ЗА 20 ЛИТРА МЛЯКО
Когато млякото спадне до температура от 40 градуса, се добавят ензимите и се добавя сирище при температура от 36 градуса.
Изварата трябва да е готова след 18/20 минути.
Веднага щом млякото започне да се сгъстява, изрежете тази извара, без да я начупвате с острие, за да я разделите на филийки, а след това на кубчета, действайки много нежно и я оставете да почине.
Тази извара се разбърква, без да се разчупва за около 5 минути и внимателно се поставя във формите.
Първото завъртане се извършва след 20 минути, второто завъртане след 50 минути.
След няколко часа се извършва по -нататъшно завъртане, осоляване на повърхностите с фина сол и сиренето се внася в клетката или до температура 10/12 градуса.
Сиренето е готово след 36 часа
Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Научи повече за тях и възможностите да бъдат ограничавани.
Тези бисквитки за задължителни и необходими, за да можете да зареждате сайта безпроблемно и не могат да бъдат изключени. Основната им цел е запазването на информация за сесията, докато разглеждате продуктите или друга информация в магазина. Например – използваме „бисквитки“, за да съхраним продуктите, които сте добавили в количката. Без този тип технологии нашият онлайн магазин и услугата, която Ви предоставяме не би могла да оперира с пълните си възможности и функционалности.
Бисквитки за анализ и статистика - Тези „бисквитки“ ни помагат да анализираме използването на нашия онлайн магазин и да проследяваме ефективността на услугата и комуникацията й.
Този тип "бисквитки" се използват за функционалности на сайта, които не са строго необходими за неговата работа. Това може да са функции, като live чат или показване на последните разгледани продукти. Ако се откажете от тях, ще можете да продължите да използвате сайта, но с ограничена функционалност.
Маркетинговите "бисквитки" ни позволяват да пригодим маркетинга си към Вас и Вашите собствени интереси. Те се поставят чрез нашия сайт и позволяват да виждате реклами според вашите интереси и предпочитания.