КУЛТУРА ЗА ''БРИ'' ЗА 20 ЛИТРА МЛЯКО
Пастьоризирайте млякото за 30 минути при 65 ° C и след това го оставете да се охлади до 38 ° C.
Добавете културата в пропорцията , посочена на плика, разбъркайте внимателно за около 5 минути; добавете телешкото сирище в препоръчителната доза. След около 18 минути се разбърква като се изчаква изварата да изсъхне (да изсъхне).
Формите се обръщат след около час 4/5 пъти, като се проверява Ph на всеки 30 минути.
Когато тази стойност достигне 5.40, те се поставят в клетката при температура 8/10 ° C, влажност 80%. Солят се на следващия ден в саламура с 20% сол (2 часа за всеки кг сирене) или се сушат. След три дни сиренето се увива, за да се подчертае образуването на бяла плесен.
Зреенето ще се извърши 15 дни след производството.
Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Научи повече за тях и възможностите да бъдат ограничавани.
Тези бисквитки за задължителни и необходими, за да можете да зареждате сайта безпроблемно и не могат да бъдат изключени. Основната им цел е запазването на информация за сесията, докато разглеждате продуктите или друга информация в магазина. Например – използваме „бисквитки“, за да съхраним продуктите, които сте добавили в количката. Без този тип технологии нашият онлайн магазин и услугата, която Ви предоставяме не би могла да оперира с пълните си възможности и функционалности.
Бисквитки за анализ и статистика - Тези „бисквитки“ ни помагат да анализираме използването на нашия онлайн магазин и да проследяваме ефективността на услугата и комуникацията й.
Този тип "бисквитки" се използват за функционалности на сайта, които не са строго необходими за неговата работа. Това може да са функции, като live чат или показване на последните разгледани продукти. Ако се откажете от тях, ще можете да продължите да използвате сайта, но с ограничена функционалност.
Маркетинговите "бисквитки" ни позволяват да пригодим маркетинга си към Вас и Вашите собствени интереси. Те се поставят чрез нашия сайт и позволяват да виждате реклами според вашите интереси и предпочитания.