<

Течен пектинов ензим 10мл

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 401400
4,12 лв.

Пектиновият ензим е препарат, който улеснява получаването на сок от плодове. Той е полезен при домашното производство на вино. Указания за употреба: Налейте малко количество вода (1 до 3 л / 10 кг) върху смлени плодове. Температура на водата: 40 ° C (плодове), 80 ° C (ябълки, круши, сливи и плодове от дюля). След смесване и охлаждане се добавят 2 мл от препарата на 10 кг плодове. Оставете сместа покрита на топло място за 9 до 15 часа. След това започнете да изцеждате сока. Състав: пектиназа Съхранявайте при стайна температура. Съхранявайте при 4 ° C след отваряне. Вместимост: 10 мл.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!