<

Течна алфа-амилаза

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 405121

За каша от картофи или смлени зърна - алфа-амилазата е ензим, който втечнява нишестето, което ще се използва за приготвяне на каши от смлени зърна (напр. Ръж, пшеница, царевица, ориз) и картофи. Висока ефективност - опаковка от 10 ml е достатъчна за 50 kg , с доза от 1 ml на 5 kg суровина. Лесно използване - към вода с температура 85-95⁰C, добавете избраната суровина в пропорция: 1 кг суровина към 3-4 L вода. Разбъркайте старателно, след това добавете 1 ml алфа амилаза на всеки 5 кг зърно или картофи. Той работи перфектно с дрождите TurboWhiskey или Turbo Potato - благодарение на използването на алфа-амилаза с тази дрожди, хранителен разтвор и глюкоамилаза, ще получите гаранция за вкусни и ароматни напитки! Не за директна консумация - алфа амилазата се използва за приготвяне на кашата и не е подходяща за директна консумация! Алфа-амилаза - втечняващ ензим за нишесте, за пюре от зърнени култури (напр. Ръж, пшеница, царевица, ориз) и картофи. Действа ефективно при температура 70-105 ° C и рН 4,5, -7,5. Най-добрите условия за разлагане на скорбяла обаче се получават при температура 85-95 ° C и рН 5-5,5. Указания за употреба: В съд загрейте водата до 85-95⁰C, добавете суровината в пропорция: 1 kg на 3-4 L вода. Разбъркайте добре. Добавете алфа-амилаза в количество от 1 ml на 5 kg суровина. Преди да добавите, разтворете измереното количество ензим в малко вода за по-добро разпределение в кашата. Поддържайте температурата на сместа около 95 ° C за 1 час при непрекъснато бъркане. След това оставете кашата да се охлади, докато достигне температура 30⁰C. Добавете саше от дестилационна мая, хранителен разтвор и глюкоамилаза (напр. TurboWhiskey BROWIN 403160 или Turbo Potato 403400) и ферментирайте в съответствие с инструкциите на опаковката за около 3-7 дни. Дозировка: 1 ml на 5 kg суровина. Ефективност: за 50 кг суровина. Внимание! Продуктът не е за незабавна консумация. Специфичната миризма е типична за продукта.

Подобни продукти