<

Калциев карбонат-REDUKWAS, 15g

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 401830
2,48 лв.

Винарите често се борят с твърде висока киселинност на сокове и смиес. Оптималната киселинност на виното трябва да бъде 6-9 g / L. Разреждането с вода е метод за намаляване на киселинността, но често се добавя твърде много вода, което води до загубата на аромати и вкус. Червената киселина неутрализира плодовите киселини, намалява киселинността с макс. 2 g / L. Характеристики: • Тегло 15 g • За 10-20 литра смес • 6.7 g на 10 L смес намалява киселинността с 1 g / L Начин за употреба: Смесете червената киселина в 100 ml вода, добавете към сместта или виното, разбъркайте добре. След един ден изцедете сместта от образуваната утайка. Не превишавайте дозата от 15 g на 10 литра. Съставки: калциев карбонат. Нетно тегло: 15 g

Подобни продукти

Ревюта

( )

Оценете

Калциев карбонат-REDUKWAS, 15g

Вашата оценка
Име:
Заглавие на ревюто:
Мнение:

Грешка при изпращане на оценката.

Все още няма ревюта за този продукт
Добави Ревю

Вашето ревю беше изпратено успешно!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!