Описание на продукта: Киселиномерът е устройство, пригодено да измерва киселинността на всички видове плодове, които ще бъдат суровината за приготвяне на домашно вино. Устройството включва: измервателен цилиндър със съответната скала и 100 ml индикатор за бромотимолово синьо. Характеристики на продукта: Цилиндърът има подходящи стойности, маркирани върху вида на плодовете, които ще бъдат суровината за приготвяне на домашно вино. Отчитането на киселинността е лесно, без допълнителни изчисления. Единица за отчитане g киселина / 1l вино. Препоръчителната киселинност, подходяща за правилна ферментация, е в рамките на 5-10 g киселина / l.
Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Научи повече за тях и възможностите да бъдат ограничавани.
Тези бисквитки за задължителни и необходими, за да можете да зареждате сайта безпроблемно и не могат да бъдат изключени. Основната им цел е запазването на информация за сесията, докато разглеждате продуктите или друга информация в магазина. Например – използваме „бисквитки“, за да съхраним продуктите, които сте добавили в количката. Без този тип технологии нашият онлайн магазин и услугата, която Ви предоставяме не би могла да оперира с пълните си възможности и функционалности.
Бисквитки за анализ и статистика - Тези „бисквитки“ ни помагат да анализираме използването на нашия онлайн магазин и да проследяваме ефективността на услугата и комуникацията й.
Този тип "бисквитки" се използват за функционалности на сайта, които не са строго необходими за неговата работа. Това може да са функции, като live чат или показване на последните разгледани продукти. Ако се откажете от тях, ще можете да продължите да използвате сайта, но с ограничена функционалност.
Маркетинговите "бисквитки" ни позволяват да пригодим маркетинга си към Вас и Вашите собствени интереси. Те се поставят чрез нашия сайт и позволяват да виждате реклами според вашите интереси и предпочитания.