Перфектен за домашно приготвяне на сирена-с това микробиологично сирище ще можете да приготвите всяко желано сирене (Характеризиращо се с уникален вкус и аромат. Също така за вегетарианци - това сирище е вегетарианско, не съдържа никакви съставки от животински произход и е направено от гъби Rhizomucor miehei - което означава, че можете да го използвате, за да направите любимото си сирене, без да се притеснявате за техния състав! Висока ефективност - опаковката съдържа 30 ml сирище с активност 250 000 MCU/mL, благодарение на което 10 капки са достатъчни за цели 10 литра мляко! Цяла опаковка за до 500 л мляко. Универсален - сирището е полезно за приготвяне на различни видове сирена от прясно краве мляко (също пастьоризирано при ниска температура (до 74 ° C)), козе мляко и овче мляко, както и мляко, обогатено с растителни (соя, ориз или кокосово мляко. Лесно дозиране - течната форма улеснява дозирането, без да е необходимо да се претегля - приготвянето на домашно сирене никога не е било толкова лесно! На вегетарианска диета ли сте? Избягвате ли продукти от животински произход, но искате да се насладите на вкусни сирена, без да се притеснявате за съставките им? Имаме метод за това! Пригответе любимите си извара, кашкавал и други в собствения си дом - това е изключително лесно, когато използвате нашето течно микробиологично сирище! Микробиологичното сирище е ензимен препарат, получен от гъби Rhizomucor miehei, който е идеален заместител на сирището на телетата. Използвайки този продукт, можете да направите любимото си сирене от всички видове прясно мляко: краве мляко (също пастьоризирано при ниска температура (до 74 ° C)), козе мляко и овче мляко, както и мляко, обогатено с растително мляко, без да се притеснявате за състава на крайния продукт! Единична опаковка съдържа 30 ml сирище с активност 250 000 MCU/mL. Само 10 капки са достатъчни, за да се направи сирене от цели 10 литра мляко! Течната форма улеснява дозирането на продукта, което не трябва да се претегля, което прави правенето на сирене още по -лесно и по -приятно! След отваряне продуктът трябва да се съхранява запечатан плътно в хладилни условия. Как да използвам: Добавете подходящо количество калциев хлорид - предварително разтворен в малко количество преварена вода - към мляко, загрято до 30 ° C. Смесете всичко и оставете за 10 минути. След това загрейте млякото до температура 37-38 ° C и добавете подходяща доза сирище, предварително разтворено в 50 mL вода с температура 37-38 ° C. Разбъркайте старателно. Спрете смесването и изчакайте 50-70 минути, за да може да се образува твърда извара. Нарежете изварата, образувана на кубчета 1-1,5 см. Смесете така създаденото зърно и след около 5 минути го преместете с черпак в цедка във форма, облицована с кърпа за приготвяне на сирене. Оставете сиренето за 20-24 часа. Обръщайте го на всеки няколко часа. Съхранение: След отваряне продуктът трябва да се съхранява херметически затворен в хладилни условия. Състав: микробиологично сирище, натриев хлорид, консервант: натриев бензоат Добив на продукта: 500 л мляко Обем: 30 мл