Добра хранителна стойност - пшенична смес с билки и чесън гарантира висококачествени естествени съставки и успешни домашно приготвени печени продукти от различни видове , които остават свежи по -дълго от тези, закупени в пекарните! Списък на чистите съставки - продуктът не съдържа консерванти или изкуствени добавки. Той е направен от естествени съставки. Лесен за използване - квасът е готов за незабавна употреба. Използвате го лесно, за печене на хляб във фурна или в автоматизирана машина за печене на хляб. Достатъчно е да добавите мая, вода, сол и брашно! Вкусен вкус на домашен хляб и пица - с тази закваска можете да приготвите домашен хляб и кифлички, имащи уникален, деликатен вкус, завладяващ аромат, сочни, ярки трохи и хрупкава златистокафява кора. Този квас е идеален и за пица. По -добро усвояване на хляба - домашно изпечените пшенични продукти, които не съдържат никакви добавки, са лесно смилаеми. По този начин хранителните вещества от хляба се усвояват по -лесно. Издържа по -дълго - опаковка от 500 г квас е достатъчна за печене на около 25 хляба, всеки с тегло 750 г.
Печените продукти на основата на пшеничен квас се характеризират с висока усвояемост - те са лесно смилаеми, благодарение на което те са включени в диетата на деца и възрастни хора. Липса на изкуствени и химически добавки, дълга свежест на направените печени продукти. Вече днес можете сами да си приготвите хрупкав хляб или кифлички, без да излизате от вкъщи! Много е просто, ако използвате пшеничен квас за хляб с билки и чесън. Квасът е идеален и за тесто за пица. Благодарение на състава от билки и чесън не е необходимо да подправяте доматения сос. Естественият състав на продукта гарантира здравословни печени продукти, които не съдържат изкуствени вещества и подобрители на вкуса. Хлябът и кифлите на основата на пшеничен квас имат деликатен вкус, ярка и сочна трохичка и хрупкава коричка. Една единична опаковка от 500 г квас е достатъчна за печене на около 25 хляба с тегло до 750 г и е много лесна за използване. Забележка! Опаковката включва само кваса с билки и чесън - за печене на хляб ще ви трябва и мая, която също можете да намерите в нашето предложение! Продуктът е предназначен за печене на хляб във фурна или в специална автоматична машина за печене на хляб.
Продуктът е естествен и може да претърпи промени. Забележка! Съдържа глутен. Състав: сушена пшенична закваска 72% (пшенично брашно), билки 23% (риган, босилек, мащерка, розмарин), гранулиран чесън 5%. Рецепта за печене на 750 г хляб с пшеничен квас с билки и чесън: Съставки за хляба: 350 мл хладка вода (около 1,5 чаша), 10 г сол (1 супена лъжица), 500 г тип 500 - 750 пшенично брашно (около 3,3 чаши), 8 г хлебна мая (2 супени лъжици), 20 г ръжена закваска с билки и чесън (1 супена лъжица), 3 супени лъжици зехтин или рапично масло, 0,5 супени лъжици захар. Фурна: Омесете тестото от изброените съставки - трябва да получите еластична маса. Оставете тестото на топло място поне 1 час, за да удвои обема си и след това го преместете в глинена форма. Внимание: преди да се използва, формата изисква овлажняване с вода (това гарантира хрупкава коричка и влажна трохичка на хляба), както и намазване с мазнина и поръсване с брашно (за да се предотврати залепването на тестото по формата). Печете го във фурна за около 1 час, при температура 200 ° C. Автоматична машина за печене на хляб: Добавете съставките в реда, в който са изброени, в купата на автоматичната машина и задайте програмата BASIC, за да получите умерено кафява коричка. Хлябът ще бъде готов след около 3 часа. ЗАБЕЛЕЖКА! Не добавяйте брашно. Тестото трябва да е лепкаво. Продуктът е неактивен, не включва мая - препоръчваме да закупите сушена хлебна мая в опаковка 2 x 16 g.