<

346 мл буркани с черни капачки - 6 бр

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 132349
13,84 лв.
Универсален - за конфитюри,  компоти, десерти, а също и зеленчукови и месни консерви. 
Капачки, устойчиви на ръжда-бурканите се предлагат с издръжливи капачки, изработени от поцинкована стомана, с вътрешен уплътнителен слой.
Плътно затваряне-благодарение на прилепващите капачки, можете да сте сигурни, че буркана е добре затворен и нищо няма да се излее.
Консерви под контрол-капакът с кликване позволява да се провери дали буркана е добре запечатан и пастьоризиран правилно!
Лесно почистване-бурканите могат да се мият в съдомиялна машина, а благодарение на широкото гърло Ø82 мм, те също така се измиват лесно на ръка.
 
Комплектът от 6 буркана с вместимост 346 мл с  отварящи се черни капачки размер  82 мм е отличен избор за домашно приготвени консерви от любимите ви плодове, зеленчуци и месо.
 
Комплектът включва издръжливи и атрактивни черни капачки от поцинкована стомана, с вътрешен силиконов слой, благодарение на който те ще издържат години.
 
Допълнителното предимство на този капак е щракването му, което позволява да се провери херметичността на буркана и дали е пастьоризиран правилно.
 
Стъклото е устойчиво на високи температури, благодарение на което консервите могат да бъдат пастьоризирани, а бурканите са подходящи за съдомиялна машина.
 
Вместимост: 346 мл

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!