<

Електрическа пушилня, преносима

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 330020
369,83 лв.
​За опушване и печене - електрическата пушалня без дървесни стърготини може да се използва и като фурна.
Лесна за пренасяне и използване - размерът, теглото и дръжката за пренасяне правят уреда лесен за преместване. Можете лесно да вземете пушалнята  със себе си по време на пътуването.
Отлична циркулация на въздуха - цилиндричната форма осигурява по-добра циркулация на въздуха и по-ефективно разпределение на горещия въздух, отколкото при правоъгълните пушилни.
Температурен контрол - пушилнята  разполага с нагревател 1100 W с термостат за контрол на температурата. Температурата може да се контролира от вградения термометър.
Безопасен за използване - пушилнята  е снабдена с дървена дръжка, която не се нагрява по време на опушване. Включената метална дръжка позволява безопасно премахване на горещата решетка и тавата за дървени чипове.
Висококачествен материал - пушиолнята е изработена от висококачествена неръждаема стомана. Това означава, че вашето оборудване ще може да го ползвате много години .
Универсална електрическа пушилня, изработена от неръждаема стомана, позволява едновременно печене с възможност за придаване на аромат на пушек. Можете бързо и лесно да опушите домашни птици и други любими видове месо, риба и зеленчуци.
Опушването  е чудесен начин за запазване на храната, т.е. за удължаване на срока на годност.
Това е устройство, което можете лесно да преместите навсякъде или да вземете със себе си на пътуване. За опушване или печене всичко, от което се нуждаете, е електрическо захранване и евентуално малко чипс за опушване. Мобилността на електрическата пушилна се улеснява от дръжката, завършена с дърво. Това намалява риска от изгаряния дори при работа.
 
МОЛЯ, ЗАБЕЛЕЖКА: всички стоманени елементи се нагряват много по време на работа на устройството, затова си струва да си осигурите ръкавици, предпазващи от изгаряния, когато използвате пушилнята.
 
Електрическата пушилня е снабдена с термостат, който позволява да се зададе желаната температура, подходяща за опушване или печене на риба, месо или колбаси. Работата с пушилнята е много проста, просто го включете и добавете дървесни стърготини, ако предпочитате да получите дим.
По време на процеса на опушване можем да наблюдаваме храната като капака има дръжка с дървена дръжка, която не се нагрява по време на работа на уреда.
Моля обърнете внимание! Преди първото опушване пушилнята трябва да бъде "Опушен", тоест процесът на опушване трябва да се извършва без използване на хранителни продукти.
 
Приготвяне на продуктите преди опушване:
Втвърдяване или мариноване - можете да изберете всеки метод.
Отцеждане и сушене - не забравяйте да изсушите добре месото преди опушване. Лошо изсушените продукти могат да причинят натрупване на влага вътре в камерата по време на опушване и да доведат до неправилна обработка на опушените продукти.
Продуктите могат да се сушат и в камерата за опушване с термостат, настроен на минимум, без да се затваря пушилнята.
Препоръчително е да почиствате устройството след всяка употреба. За почистване на пушилнята се препоръчва използването на малко количество вода в комбинация с мек почистващ препарат. Решетките могат да се мият в мивката.
 
МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Преди да почистите устройството, изключете го от захранването!
 
Комплектът съдържа:
- корпус за опушване с 1100 W електрически нагревател
- захранващ кабел с термостат
- поривало
- 2 дървени дръжки
- 4 стоманени крачета
- капак на нагревателя
- решетка
- тава за оттичане
-тава за дървесни стърготини
- метална дръжка за сваляне на скарата и тавите
- термометър
- 15 винта M5X9
- 15 гайки М5
 
Технически данни на пушача:
- Дължина на тялото: 45 см
- Обща дължина с дръжка: 65см
- Диаметър на тялото: 25 см
- Височина между решетката и горната стена: 13,5 см
Размери на решетката 23,5 х 40,5 см
- Мощност: 1100 W
- Напрежение: 220V-240V
- Честота: 50 Hz
- Захранващ кабел: 170см
- Термометър в капака с температурен диапазон 0-250°C
- Термостат
- Материал: неръждаема стомана
- Тегло: 5,2 кг
 
Моля обърнете внимание!
Преди употреба прочетете приложените към уреда инструкции и поставете отделните елементи на оборудването в пушача според предоставената схема.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!