<

Керамичен съд-4 л.

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 770612
38,00 лв.
Натурален продукт -Печенето в креамични  съдове е здравословно и екологично.
За различни ястия - тенджерата има универсална употреба, като ви позволява да печете месо, риба, зеленчуци, хляб с хрупкава коричка или тесто с мая.
За готвене и печене без мазнина - Глиненият съд не изисква добавяне на мазнина към храната, така че приготвените ястия могат да бъдат нискокалорични и диетични.
Подходящо за семейно хранене - капацитетът от 4 литра е достатъчен за приготвяне на пълноценна храна за цялото семейство или за изпичане на голям хляб, напр. за Коледа.
Идея за подарък - Глиненият съд е перфектната идея за практичен и елегантен подарък за Деня на майката, имен ден или Коледа. Ако не знаете какво да купите за различни поводи, глинения съд ще бъде чудесен избор.
Безопасна опаковка - Clay Baker се продава в твърда картонена кутия, предназначена специално за него. Това гарантира, че няма да се повреди при транспортиране и ще пристигне при вас цяла.
 
4-литровият кеаримечен съд, изработен от изпечена глина. Неговата пореста структура позволява здравословно готвене в атмосфера на пара. С помощта на глинен съд храната може да се готви без добавяне на мазнина, което е полезно за вашето здраве и ще зарадва хората, които спазват диети. Ястията в Глинения пекар са толкова вкусни, че дори децата ще ги хапнат с удоволствие.
 
Ястияще  имат дълбок вкус и благодарение на парата са много сочни и ароматни. Печейки се в собствен сос, така приготвените ястия запазват много витамини и ценни хранителни вещества.
 
Тенджерата се продава в комплект с капак.
 
Когато приготвяте хляба в глинен съд , не забравяйте да махнете капака в последните минути на печене, за да е мек отвътре и хрупкава коричка.
 
 
Как да използвам:
 
- Преди всяка употреба съдът трябва да се накисне във вода за 10-15 минути. Тенджерата трябва да се накисне цялата, с капака. След това трябва да се постави в студена фурна. За да получите хрупкаво ястие, махнете капака на тенджерата 10 минути преди края на печенето.
- Преди да изпечете хляб, намажете повърхността на съда с масло или кокосово масло и го поръсете с галета или брашно, за да извадите по-лесно изпечения блат
- Не поставяйте тенджерата директно над газова горелка или електронен плот.
- Глиненият съд не трябва да се подлага на внезапни температурни промени.
- Не наливайте студени течности в тенджерата, когато е гореща.
- Максималната препоръчителна температура на печене/изпичане в глинен съд е 200°C.
- Тенджерата е предназначена за използване в газови и електрически фурни.
 
Почистване:
 
След като използвате тенджерата е необходимо да я накиснете няколко пъти в топла вода и след това да я измиете с гъба или мека четка. Устойчивите замърсявания могат да бъдат отстранени с помощта на сода за хляб. От време на време си струва да кипнете тенджерата във вода с оцет, за да неутрализирате миризмите. Продуктът не може да се мие в съдомиялна машина.
След измиванетрябва да се остави да изсъхне напълно и след това да се съхранява отворена, най-добре на проветриво място.
 
Общ капацитет на тенджерата: 4л

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!