<

Пепел за Сирене-250 гр.

  • Марка: SEROWAR
  • Кат. номер: 8C03-307B8
17,04 лв.

Пепелта, понякога наричана активен въглен, е ядливият въглен, използван в някои меки сирена за неутрализиране на повърхността на сиренето, създавайки благоприятна среда за растеж на напр. Penicillium Candidum. Може да се използва и за типична визуална цел за постигане на сива кора върху сиренето или например чрез наслояване в изварата. Пепелта трябва да се смеси със солта, преди да се нанесе върху сиренето. В резултат на това сиренето има тенденция да има синкаво-сива, пъстра кора с орехова текстура и силен кремообразен вкус. 250 гр.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!