Направете свой собствен кефир! От обикновеното мляко в рамките на 24 часа можете да направите кефир. Просто купете нашите кефирни зърна, добавете мляко и изчакайте - и готово! А какво да кажем за зърното? Отцедете го на цедката и добавете към друга порция мляко! Зърното никога няма да свърши, напротив – расте! Така че това е еднократен разход. Домашният кефир е вкусен - охладен утолява жаждата . И освен това е много здравословно! 1. Регулира метаболизма в човешкото тяло. 2. Подпомага лечението на сърдечно-съдови заболявания, включително сърдечни и коронарни съдове. 3. Разгражда "лошия холестерол" и отлаганията в артериалните съдове, като по този начин предотвратява сърдечни удари и хипоксия. 4. Произвежда антибиотици, които са естествени и безопасни за имунната система, и лекува всички възпаления в тялото. 5. Произвежда интерферон – лекарството от 21 век – най-изучаваното вещество в света, което се бори с патогени. 6. Веществата, съдържащи се в кефира, потискат растежа на раковите клетки. 7. Кефирът балансира кръвното налягане и кръвната глюкоза. 8. Лекува черния дроб, далака и панкреаса . 9. Влияе благоприятно на бъбреците, пикочния мехур и пикочните пътища. Забравете за тях!