• Канап за обвързване на домашно и обработено месо - незаменима част от оборудването на всеки ентусиаст за домашната обработка на месото, което улеснява връзването на месни продукти. • Топлоустойчивост до 240 ° C - канапът може да се използва при обработка като опушване , приготвяне и печене, без промяна на аромата или вкуса на приготвеното месо. • Устойчив - този канап позволява закачането на месото на кука без притеснения. • Други приложения - канапът може да се използва навсякъде в двора или за опаковане на подаръци. • Удобна макара - улеснява съхранението, без риск от заплитане. Памучен канап за обвързване на месо, в бял цвят - за ръчно връзване на месо, предназначено за опушване или приготвяне, или за връзване на рула за времето на печене. Използваните естествени материали позволяват термична обработка на месо (до 240 ° C), без да променят неговия аромат или вкус. Канапът е много здрав, благодарение на което месото може да бъде окачено на кука, без да се притеснявате, че може да падне. Продуктът притежава сертификат на Полския национален институт по хигиена (PZH), който го одобрява за контакт с храна. : 240 ° C Височина: 100 g Дължина: 55 m