<

Ratuszowa -250 мл бутилка с винтова капачка - 6 бр

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 631525
18,50 лв.
Идеална за водка, ликьори и сокове – бутилката „Ratuszowa“ от 250 ml е перфектен начин за съхранение на вашите домашно приготвени алкохолни напитки и сокове, които могат да се добавят към чая през зимата, например!
Високо качество – бутилката е изработена от дебело висококачествено стъкло, което гарантира, че всеки домашен продукт, съхраняван в нея, ще бъде отличен за подарък или сувенир за вашето семейство и приятели.
Украшение на вашия шкаф за напитки – впечатляващата форма на бутилката „Ratuszowa” ще направи всеки ликьор, налят в нея, да изглежда привлекателен, както на празнична маса, така и в шкаф за напитки.
Съвместими винтови капачки – бутилките се продават заедно със златни винтови капачки Ø28/18, което допринася за тяхната елегантност и професионален външен вид.
За голямо количество алкохол – посочената цена е за 6 бутилки с винтови капачки, позволяващи да съхранявате до 1,5 литра от любимите си алкохоли или сокове.
Бутилката „Ratuszowa“ от 500 ml, със златист цвят на винтова капачка Ø28/18, е перфектен начин за съхранение на вашите любими домашни алкохолни напитки, като водка или ликьор или домашно приготвени сокове, всички те ще бъдат отлични като добавка към чай или десерт през зимните вечери. Бутилката е изработена от дебело висококачествено стъкло и има ефектна форма, благодарение на която всяка напитка, съхранявана в нея, изглежда прекрасно. Бутилката „Ratuszowa” ще бъде перфектна не само на празнична трапеза или в шкаф за напитки – напълнена с домашно приготвен ликьор, тя ще бъде отлична и като подарък или малък сувенир!
 
важно! Посочената цена е за 6 бутилки заедно с винтови капачки.

Подобни продукти