<

Ферментационна тапа - универсална

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 340503
2,00 лв.
​За дамаджани, контейнери и буркани, предназначени за ферментация - тази запушалка пасва идеално на отвора на винтова капачка или капак на контейнер за ферментация.
За ферментационна тръба - тази тапа позволява монтиране на пластмасов или стъклен ферментационна тръба.
2 в 1 - благодарение на тапата, тапата може да се използва не само по време на ферментация, но и при съхранение на алкохол или консерви. Не са ви нужни две отделни тапи – тази е достатъчна.
Практичен щепсел, интегриран със запушалката - не е нужно да се притеснявате, че ще загубите щепсела, тъй като има гъвкава връзка със запушалката и винаги ще остане на ваше разположение.
Лесен за използване и стегнат - можете лесно да поставите запушалката в предназначения за това отвор и тапата ще осигури необходимата плътност.
Перфектна, бяла, гумена тапа за ферментация, предназначена за различни видове съдове, в които се извършва ферментацията. Стоперът е съвместим с:
- контейнери за ферментация
- пластмасови дамаджани за вино
- буркани за втасване и мариноване на саламура.
 
Можете да поставите пластмасов или стъклен въздушен затвор в запушалката. Благодарение на иновативния дизайн на тази запушалка можете да я използвате както за провеждане на ферментация, така и за плътно затваряне на съд. Вече няма нужда да се снабдявате с два вида тапи - с отваряне и плътни. Сега имате нужда само от един тип запушалка, която отлично изпълнява две функции.
 
Щепселът, който е постоянно закрепен към запушалката, гарантира промяна на функцията на запушалката във всеки един момент и без риск да я загубите някъде.
 
Поставянето на запушалката в капака на дамаджаната , буркан или съд за ферментация е много лесно, както и премахването й. Перфектното прилягане на запушалката осигурява плътно затваряне.
 
Как да използвам:
Преди да използвате запушалката, измийте я в топла вода с препарат за миене на съдове и след това я подсушете внимателно. Поставете запушалката в капака, в отвора, предназначен за запушалка. За да извършите ферментацията, поставете ферментационна тръба, пълен с вода, в отвора на запушалката. Ако искате да затворите плътно контейнер, поставете прикрепената тапа в отвора на запушалката.
 
Цвят на продукта: бял.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!