<

Сфери за поливане на растения 360 мл - 2 бр

  • Марка: BIOGROD
  • Кат. номер: 720916
12,00 лв.
Сфери за поливане на растения, прозрачни, 2 бр - 360 мл, нечупливи, за цветя и саксийни растения
 
​За цветя и саксийни растения - тези поливни сфери ще бъдат идеални за домашно отглеждане на растения, осигурявайки непрекъснато напояване на почвата.
Перфектни по време на пътувания - тези сфери ще бъдат особено полезни при по-продължително отсъствие от дома или за хора, които постоянно забравят да полеят растенията си
Високо качество - изработено от безопасна, нечуплива, прозрачна пластмаса, може да се използва и у дома с деца или животни
Лесен за използване - просто напълнете сферата с вода, направете дупка в почвата и поставете дозатора в нея. От този момент нататък водата ще се изпуска постепенно от резервоара!
2 броя в комплект - всеки с вместимост 360 ml, позволява поддържане на оптимална влажност на почвата
Обичате саксийни цветя, но все забравяте да ги поливате? Ходите ли често в командировки или може би няма кой да полива вашите растения, докато сте на почивка? Имаме начин да се справим с това!
 
Тези поливни сфери ще бъдат идеални за отглеждане на растения и цветя – особено саксийни цветя – както у дома, на тераса, така и в задния двор! Тези естетически изглеждащи дозатори, които са много лесни за използване, ще осигурят непрекъснато напояване на почвата и ще помогнат за поддържането на цветята в добро състояние!
 
Сферите са изработени от безопасна, нечуплива, прозрачна пластмаса, благодарение на която могат да се използват и на места, достъпни за деца или животни. Комплектът включва 2 дозатора, които се използват много лесно и бързо!
 
Как да използвам:
 
Напълнете сферата с вода. Изкопайте дупка в земята (напр. с пръчка или молив) и поставете дозатора в нея. От този момент нататък водата постепенно ще се изпуска от резервоара.
 
В зависимост от размера на саксията, вида на растението, както и микроклимата в помещението или метеорологичните условия навън се препоръчва използването на една или две сфери. Средно една пълна сфера е достатъчна за напояване на почвата до две седмици. За по-големи растения и саксии и сух, топъл въздух (напр. над радиатор през зимата), препоръчваме да използвате две или повече напоителни сфери.
 
 
 
 
 
Комплектът съдържа:
 
- 2 сфери за поливане на растения
 
Капацитет на сферата за поливане на растенията: 360 мл

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!