Концентрирана, лиофилизирана млечна закваска за директна инокулация във вана, идеална за производство на ферментирало мляко, кисело мляко, замразено кисело мляко, пресни сирена с пробиотични свойства. Стартер под формата на прах (лиофилизат). Опаковката на винт позволява многократно наливане на необходимата доза, затваряне и съхранение в хладилник . Стартерната култура е устойчива на по-високи температури при транспортиране. Културата има ниска подкисляваща и ферментираща активност, трябва да се използва в комбинация с други бактерии от кисело мляко (YO-122 или ABY). Култура с пробиотични свойства, съставена от: Lactobacillus casei subsp. рамнозус Стартер под формата на прах (лиофилизат). Опаковката на винт позволява многократно наливане на необходимата доза, затваряне и съхранение в хладилник . Стартерната култура е устойчива на по-високи температури при транспортиране. Дозировка: 10 г за 100 л мляко Характеристика: Оптимална температура за растеж: 30 - 37 °C Производство на газ: - Ферментираща активност: + Вискозитет: - Аромат: + След подкисляване: -