Специализирани индикационни ленти за измерване на pH на разтвори. Хартия с цветни полета, лесна за използване. Диапазон на измерване на pH от 4,0 до 7,0 - идеален за измерване в млечния сектор. Подходящото ниво на киселинност при производството на много сирена е ключов технологичен фактор. Поради тази причина контролът на pH е толкова важен. pH на прясното мляко е около 6,6. Изоелектричната точка на казеина за създаване на извара е около 4,6. pH за производството на пластифицирано сирене от типа филат (напр. Моцарела) е около 5,2-5,5. Опаковка 100 бр.
Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Научи повече за тях и възможностите да бъдат ограничавани.
Тези бисквитки за задължителни и необходими, за да можете да зареждате сайта безпроблемно и не могат да бъдат изключени. Основната им цел е запазването на информация за сесията, докато разглеждате продуктите или друга информация в магазина. Например – използваме „бисквитки“, за да съхраним продуктите, които сте добавили в количката. Без този тип технологии нашият онлайн магазин и услугата, която Ви предоставяме не би могла да оперира с пълните си възможности и функционалности.
Бисквитки за анализ и статистика - Тези „бисквитки“ ни помагат да анализираме използването на нашия онлайн магазин и да проследяваме ефективността на услугата и комуникацията й.
Този тип "бисквитки" се използват за функционалности на сайта, които не са строго необходими за неговата работа. Това може да са функции, като live чат или показване на последните разгледани продукти. Ако се откажете от тях, ще можете да продължите да използвате сайта, но с ограничена функционалност.
Маркетинговите "бисквитки" ни позволяват да пригодим маркетинга си към Вас и Вашите собствени интереси. Те се поставят чрез нашия сайт и позволяват да виждате реклами според вашите интереси и предпочитания.