Концентрирана, лиофилизирана млечна закваска за директна инокулация във вана, идеална за производство на ферментирало мляко, кисело мляко, замразено кисело мляко, пресни сирена с пробиотични свойства. Културата има ниска подкисляваща и ферментираща активност и поради тази причина трябва да се използва заедно с друга подкисляваща закваска (YO-122 или ABY). Стартерът е под формата на прах (лиофилизат). Опаковката на винт позволява многократно наливане на необходимата доза, затваряне и съхранение в хладилник. Стартерната култура е устойчива на по-високи температури при транспортиране. Култура с пробиотични свойства, съставена от: Lactobacillus plantarum Дозировка: 10 г за 100 л мляко Характеристики: Оптимална температура за растеж: 30 - 34 °C Максимална работна температура: 35°C Производство на газ: - Ферментираща активност: + Вискозитет: + Аромат: + След подкисляване: -