Концентрирана, лиофилизирана млечна закваска за директна инокулация във вана, идеална за приготвяне на сирена от краве и козе мляко, като Parmigiano, Provolone, Grana Padano. Стартер под формата на прах (лиофилизат). Опаковката на винт позволява многократно наливане на необходимата доза, затваряне и съхранение в хладилник . Стартерната култура е устойчива на по-високи температури при транспортиране. Естествена термофилна култура, съставена в низходящ ред от: Streptococcus salivarius subsp. термофилус Lactobacillus delbruekii subsp. lactis Lactobacillus helveticus Дозировка: 10 г за 100 л мляко Характеристики: Оптимална температура за растеж: 37 - 40 °C Производство на газ: - Протеолитична активност: ++ Ферментираща активност: +++ Толерантност към сол (изразена като 50% инхибиране): 2% NaCl