<

Бутилка -Timeless,от 500 мл. - 1 бр.

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 631604
8,35 лв.
Благодарение на тази бутилка вашият шкаф за напитки ще изглежда спретнат и елегантен! Изработен е от висококачествено, прозрачно стъкло, снабден с капачка на винт и ще ви позволи да съхранявате безопасно любимия си алкохол - точно както ви харесва!
 
Високо качество - бутилката ‘Timeless’ с вместимост 500 мл е изработена от здраво, прозрачно стъкло и е предназначена за контакт с хранителни продукти, включително алкохол!
Екологично и практично - едно от предимствата на избора на стъклени бутилки е, че това означава избор на продукт за многократна употреба, който може да се използва многократно.
Елегантна форма - благодарение на универсалната, семпла и тънка форма на бутилката, тя ще изглежда отлично в килер, шкаф за домашни напитки или на празнична маса.
Лесни за почистване - бутилките могат да се мият  в съдомиялна машина и могат да се измиват за целите на дезинфекцията.
Включени винтови капачки - благодарение на избора на нашия продукт не е нужно да се чудите дали ще можете да затворите бутилката. Заедно с него получавате специална капачка на винт с вътрешен диаметър 2,6 см.
 
 
Вашият шкаф за напитки или килер пълен ли е с ликьори, вина, ликьори и други домашно приготвени алкохолни напитки? Поемете контрол над хаоса и съхранявайте вашите домашни продукти по елегантен и спретнат начин! Изберете нашата висококачествена бутилка „Timeless“ с капацитет 500 ml! Изработена е от здраво, прозрачно стъкло, разполага със специална винтова капачка с вътрешен диаметър 2,6 см и е подходяща за съхранение на домашни вкусотии, без да се притеснявате, че ще се счупи! Елегантна форма - универсалната, проста и тънка форма прави тази бутилка да изглежда страхотно в килер, в шкаф за напитки или на маса, а след като се напълни с деликатеси, може да бъде отлична идея за подарък за семейството и приятелите! Изберете екологичен и природосъобразен материал. Изберете стъкло, което може да се използва многократно, не представлява опасност за природата, позволява контакт с храна - включително  която съдържа алкохол - и е идеално за миене в съдомиялна машина и промиване с цел дезинфекция!
 
АТРИБУТИ
Дължина-6,7 см
ширина-6,7 см
Височина-29,5 см
Тегло-0,6 кг
Тип-за ликьори
 
С капачка на винт-да
Капацитет- 500.0 мл
Цената е за 1 брой.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!