2 резервни уплътнения за уред за вакуумно запечатване на храни-Browin-320600.
Характеристики на вакуумното запечатване на храни:
Незаменим в кухнята — уредът за вакуумно запечатване на храни е многофункционално устройство, което ви позволява не само да удължите срока на годност на храните, но и да ги подготвите за готвене sous-vide и да запечатате торбички. Уплътнителят ще бъде полезен и при приготвяне на зрели меса.
По-дълга свежест на вашата храна — вакуумното опаковане ви позволява да удължите срока на годност на хранителните продукти, ограничава растежа на аеробните бактерии и предпазва от промени във влажността и проникването на аромати.
Вакуумираната храна е защитена от бактерии и мухъл. Храната не изсъхва и е годна за консумация по-дълго, а продуктите остават здравословни и запазват вкуса и хранителните си стойности. Вакуумното запечатване ви помага да планирате и управлявате покупките си по-добре, организирате вашата кухня, хладилник и фризер и ви дава неограничени възможности. Вакуумира се почти всичко — плодове, зеленчуци, сирене, месо, колбаси, риба, готови ястия, сладкиши и др.