<

Дестилатор от неръждаема стомана 18 L, 2 утаителя

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 340218
Високо качество - структурата на дестилиращото устройство (охладител с два утаителни резервоара) е изработена от висококачествена неръждаема стомана, което ви позволява да се наслаждавате на неговите функции за дълго време.​
Предназначен за различни източници на топлина - този дестилатор може да се използва на електрическа, индукционна, керамична или газова готварска печка, както и на нагревателна спирала.
Два термометъра в комплект - аналогов, предназначен за измерване на температурата вътре в контейнера, и електронен със сонда 100 mm за измерване на температурата на парите в утаителя (включена батерия).
Рентабилен размер - дестилаторът е снабден с голям контейнер от 18 L, който позволява дестилиране на голямо количество течност наведнъж по бърз и лесен начин - препоръчваме обаче да не надвишавате 14 L.
Пълен комплект - комплектът включва контейнер 18 L, охладител с два утаителни резервоара, два термометъра, клапани на утаителния резервоар, два маркуча, конектор за подаване на вода, монтажни елементи, батерия за термометър (2x LR44) и ръководство за употреба на Аглийски език.
Дестилацията никога не е била толкова лесна! Нашият изобилен опит, и стремежът ни да търсим нови и подобрени решения и фокусът ни върху високото качество ни позволява да предлагаме доказано специализирано оборудване за дестилация. Дестилаторът от неръждаема стомана е снабден с контейнер от 18 L (препоръчително ниво на пълнене - до 14 L), охладител с два утаителни резервоара и термометри, които позволяват провеждане на дестилация без допълнително оборудване. Този пълен комплект е подходящ за използване на различни източници на топлина - газови, електрически, индукционни и керамични котлони, както и нагревател. Два прецизни термометъра улесняват контрола на температурата. Аналоговият (20°C - +110°C) е предназначен за следене на температурата вътре в контейнера, докато електронният (-50°C - +110°C) е предназначен за следене на температурата в утаителя. Включеният в комплекта пластифициран PVC маркуч позволява свързване на водоснабдяване и отводняване. При използване на конектор водата може да се подава от битов кран! Междувременно силиконовият маркуч се използва за събиране на дестилата. Избирайки нашия уред вие избирате гарантирано качество и използваемост!
 
Комплектът съдържа:
1. 18 L контейнер
2. Дестилиращ апарат - охладител с 2 утаителни резервоара (включително монтажни елементи)
3. Аналогов термометър, който да се използва върху капака на контейнера (включително монтажни елементи)
4. Електронен термометър с рамка (включена батерия)
5. 2 клапана на резервоара за утаяване
6. Пластифициран PVC маркуч за свързване на водопровод и канализация + силиконов маркуч за събиране на дестилата
7. Конектор за свързване към водопровод
8. Ръководство за потребителя
 
Източници на топлина: електрическа, индукционна, керамична или газова готварска печка или нагревателна спирала.
 
Термометри:
1. Термометър за измерване на температурата на парите вътре в контейнера
- Толерантност: +/-1°C
- Аналогов термометър, предназначен за дестилационни цели
2. Термометър за измерване на температурата на парите вътре в утаителния резервоар
- Сонда от неръждаема стомана с дължина 100 мм
- Температурен диапазон: от -50°C до +110°C
- Батерии: 2x LR44 (включени)
- Термометърът е предназначен за проверка дали температурата на дестилация е подходяща.
 
Размери на контейнера:
- височина 31,5 см
- вътрешен диаметър 30,5см
- ширина 34,5см
 
Размери на дестилационния апарат
- височина 27 см
- дължина 27 см
 
Размери на комплект с термометър
- височина
- дължина 44,5см
Уредът се доставя по поръчка. (срок е 2-3 седмици )

Подобни продукти