<

Дестилатор от неръждаема стомана 30 L, 2 утаителя

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 340230
529,22 лв.
Дълготраен продукт – високото качество на изпълнение, обмисленото изпълнение, неръждаемата стомана и пълен набор от необходими компоненти гарантират удовлетворение и дестилация без технически проблеми!​
Два термометъра в комплекта – аналогов, монтиран до капака на контейнера, предназначен за измерване на температурата на парите вътре в контейнера и електронен за измерване на температурата на парите в утаителя.​
За всички видове готварски печки – все още осигуряваме удобна употреба. Можете да използвате този дестилатор на различни източници на топлина: електрически, индукционни, керамични или газови котлони, както и на нагревателна спирала.
Незаменими аксесоари - комплектът включва две тръби - пластифицирана PVC тръба за свързване на водоснабдяване и канализация и силиконова тръба за събиране на дестилат - и съединител, съвместим с битови кранове.
 
Комплектът включва: контейнер 30 л, дестилационен уред – охладител с 2 утаителя, аналогов термометър за капака на контейнера, инсталационни елементи, електронен термометър с рамка, 2 вентила за утаителя, пластифицирана PVC тръба, силиконова тръба, конектор за домакински кранове и  ръководство за употреба на Английски език.
 
Висококачествено дестилиращо устройство, снабдено с охладител с 2 резервоара за утаяване от неръждаема стомана, осигурява многогодишна употреба, лесна работа и дълготрайна наслада от успешни резултати от дестилация.
 
Нашият дестилатор е снабден с контейнер от 30 L и включва два термометъра, които позволяват точно наблюдение на температурата. Аналоговият термометър, предназначен за измерване на температурата на парите вътре в контейнера, се характеризира с толеранс от +/-1 °C и е устройство, предназначено за дестилация. Електронният термометър с рамка, предназначен за измерване на температурата на парите в утаителя, разполага със сонда от неръждаема стомана с дължина 100 mm, а температурният му диапазон е от -50°C до +110°C. Захранва се с батерия: 2x LR44 (включени).
 
Дестилаторът е много удобен за използване, като комплектът му включва всички необходими компоненти за монтаж: пластифицирана PVC тръба за свързване на водоснабдяване и канализация, силиконова тръба за приемане на дестилата, съединител, съвместим с битови кранове и ръководство за употреба. Дестилаторът е подходящ за използване върху различни източници на топлина: електрическа, индукционна, керамична или газова готварска печка или върху нагревателна спирала.
 
Размери на контейнера:
височина 37см
ширина 46 см
вътрешен диаметър 35.5см
 
Размери на апарата за дестилация:
височина - 27см
дължина - 27см

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!