<

Апликатор за мрежи за месо

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 310092
18,00 лв.
Малко и умно устройство! Този апликатор ще ви улесни в приготвянето на любимите ви домашни шунки, свински плешки и кашкавал! Вижте как можете бързо и лесно да ги поставите в мрежа за месо и след това да ги подложите на печене или опушване!
 
За сирене, свинска шунка, хамон, филе и врат - апликаторът улеснява поставянето на месото или сиренето в мрежа преди по-нататъшната им обработка, напр. печене или опушване.
Удобен за използване, не изисква фиксиране към работен плот - разполага с "крак", който позволява лесен монтаж на плота, без да се налага да фиксирате устройството към работен плот!
Възможност за работа в две равнини - можете да използвате апликатора както в хоризонтално, така и във вертикално положение.
Сертифициран материал - избирайки нашия продукт, вие получавате апликатор, който е сертифициран за контакт с храни! Започнете да се грижите за собственото си здраве и това на близките си!
Спестяване на време - апликаторът позволява издърпване с едно движение на част от мрежата, което ще позволи покриването на множество парчета месо или сирене чрез отрязване на фрагменти от мрежа.
Подходящ за съдомиялна машина - апликаторът се почиства лесно, тъй като всичко, от което се нуждаете, е вода с препарат и мека гъба, а също така може да се мие и в съдомиялна машина.
 
 
Вашата кухня е място, където често приготвяте ароматни домашни шунки и други пушени, печени и попарени меса, както и домашно сирене? Запознайте се с нашата новост – апликатор за мрежа за месо, който не изисква фиксиране към работния плот! Поставете любимото си месо и сирене в мрежа по лесен и безпроблемен начин!
 
 
Специалната му форма позволява удобно поставяне на шунката в мрежата за месо, докато специалното краче позволява стабилно монтиране на вратата на шкафа, без да се налага да фиксирате апликатора към работен плот. Апликаторът може да се използва върху работни плотове с максимална височина 28 мм. Дизайнът на апликатора – включващ фуниевиден фланец – дава възможност на един човек да постави всички видове продукти в мрежата и да избегне всякакви проблеми с изплъзването на месото. Моля обърнете внимание! Ако решите да използвате апликатора директно върху маса или плот, устройството може да се плъзне. Когато използвате апликатора по този начин, може да е необходима помощта на друго лице.
 
 
Благодарение на сертифицирания материал на нашия продукт, изборът му гарантира, че използвате безопасни устройства, предназначени за контакт с храна във вашата кухня!
 
Използването на продукта е изключително удобно, благодарение на възможността за фиксиране към вратата на шкафа в различни позиции – вертикално или хоризонтално.
 
 
 
Използването на апликатора за мрежи позволява спестяване на време. С едно движение можете да издърпате върху него мрежа, която е достатъчна за няколко парчета месо или сирене.
 
Оборудването е лесно за използване и почистване. Също така може да се мие в съдомиялна машина.
 
Апликаторът е съвместим с различни видове мрежи с диаметър от 12 cm и повече.
 
Размери:
Вътрешен диаметър на изход - 11см
Външен диаметър на изход - 11.3см
 
Как да използвам:
1. Фиксирайте апликатора към вратата на кухненския шкаф, например, като използвате крака на апликатора.
 
2. Издърпайте подходящата дължина мрежа върху тръбата на апликатора.
 
3. Завържете края на мрежата или го затегнете със скоби за мрежа и го поставете върху апликатора.
 
4. Поставете месо или сирене в апликатора, като държите мрежата с другата си ръка. Преместете съдържанието по посока на мрежата по такъв начин, че продуктът да остане плътно поставен.
 
5. След като напълните мрежата със съдържание, завържете я здраво с канап или я затегнете с пресов инструмент и след това отрежете напълнената мрежа с лек излишък. Ако приготвяте няколко парчета месо последователно и използвате инструмент за пресоване, монтирайте веднага две скоби - една след съдържанието и друга малко по-далеч - и след това прокарайте мрежата между тях.
 
 
 
Сега вашето месо и сирене са готови за по-нататъшна обработка – опушване, печене или попарване.
 
 
 
 
 
 
 
Вътрешен диаметър на изход - 11см
Външен диаметър на изход - 11.3см
 
 
ъдържание, завържете я здраво с канап или я затегнете с пресов инструмент и след това отрежете напълнената мрежа с лек излишък. Ако приготвяте няколко парчета месо последователно и използвате инструмент за пресоване, монтирайте веднага две скоби - една след съдържанието и друга малко по-далеч -

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!