<

Бутална плочка,цедка за консерви- Ø100

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 139056
1,80 лв.
Специален притискащ елемент за буркани Ø100 mm, който ще бъде отличен за приготвяне на консерви  . Висококачествен полски продукт с иновативна форма, проектиран в компанията Browin. Посвещава се на всички ентусиасти на домашно приготвените консерви и взискателните производители.
 
Открийте тайната на добре приготвените консерви - използвайте специален притискащ елемент за буркани, идеален както за зеленчукови, така и за плодови консерви - благодарение на него вашите деликатеси ще получат идеални условия за постигане на пълен вкус и по-дълъг срок на годност.
Без притеснения за разваляне на съдържанието на буркана – продуктите, използвани за приготвяне на здравословни и апетитни кисели краставички или ябълков оцет, ще останат правилно пресовани под нивото на течността, което предпазва продукта ефективно от разваляне, обезцветяване и загуба на вкус.
Полски продукт, модерен дизайн и издръжливост - притискащият елемент е изработен от висококачествена, издръжлива пластмаса и има модерна дизайнерска форма. Иновативно профилираните дръжки гарантират, че притискащият елемент е заключен перфектно върху гърлото на буркана.
Безопасен при контакт със саламура и оцет - притискащият елемент е изработен от сертифициран материал, одобрен за контакт с храни - ще работи чудесно при контакт с домашен плодов оцет и саламура.
Функция за цедка - този притискащ елемент работи добре и като цедка и с него можете лесно да отделите течността от зеленчуците или плодовете вътре в буркана. Притискащият елемент може да бъде полезен и в кухнята като малка, удобна цедка.
 
 
Специален притискащ елемент за буркани Ø100 мм, който ще бъде отличен за приготвяне на саламура и домашен оцет. Перфектен за стъклени буркани и нечупливи буркани, изработени от сертифицирана пластмаса. Благодарение на него вашите деликатеси ще получат оптимални условия за постигане на пълен вкус и по-дълъг срок на годност. Продуктите, използвани за приготвяне на здравословни и апетитни консерви, ще останат правилно пресовани под нивото на течността, което предпазва продукта ефективно от разваляне, обезцветяване и загуба на вкус. Иновативно профилираните дръжки гарантират, че притискащият елемент е заключен перфектно върху гърлото на буркана.
 
Допълнително предимство на притискащия елемент е възможността да се използва като цедка. Пасва идеално на фунията „Kwadratura Koła“ кат. ном-139199.
 
Пресоващият елемент е изработен от висококачествена, издръжлива пластмаса и има модерна дизайнерска форма, която със сигурност ще бъде оценена от всички любители на домашните консерви.
 
 
 
Забележка: Използвайте продукта при температури до 60°C!
 
Полски продукт, проектиран в компанията Browin.
 
Продуктът се продава на бройка, посочената цена е за единичен притискащ елемент.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!