<

Инжектор за марината 30 мл + 3 игли + почистващ елемент.

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 311104
19,50 лв.
Вашите домашно приготвени месни продукти вече могат да бъдат точно такива, каквито ги харесвате. Благодарение на този инжектор, който също така разполага с три игли и почистващ елемент, можете лесно да осигурите на приготвеното от вас  месо  перфектен вкус и отличен  апетитен вид. Всяка хапка ще бъде наистина вкусна.
 
 
 
Професионален комплект за шприцване на месо е - перфектен за нанасяне на марината за сушене, полезен в кухнята на всеки ентусиаст да обработва месото у дома.
Бързо и по-прецизно сушене - благодарение на инжектора можете да съкратите времето за сушене, докато вашите шунки, хаммон и други продукти ще останат свежи по-дълго и всяка хапка от тях ще бъде вкусна и подходящо крехка.
Удобна спринцовка с точна скала - осигурява правилно дозиране на инжектирания разтвор.
Три различни дозиращи игли - завинтените игли от неръждаема стомана осигуряват перфектно инжектиране на всяка порция месо или преработено месо и правилно вкарване на марината както в по-малки, така и в по-големи парчета от приготвения продукт. Това се улеснява от подходящия изход на иглата и броя и разположението на страничните отвори.
Уред за почистване на игли - включен безплатно в комплекта, ще позволи цялостно и бързо почистване на иглите веднага след употребата им.
 
 
Удобната, висококачествена спринцовка с вместимост 30 ml и три дозиращи игли ще ви помогне професионално да инжектирате месо с марината Те също така ще позволят значително да ускорят процеса на втвърдяване. Отсега нататък вашите любими традиционни домашно приготвени меса  ще бъдат  крехки и ще останат свежи за по-дълго време.
 
 
 
Инжекторът е изработен от пластмаса, предназначена за контакт с храна и се характеризира с компактен дизайн с ергономична дръжка и херметично бутало с гумено уплътнение. Точната скала на тялото на спринцовката ще улесни дозирането на разтвора/марината за втвърдяване. Иглите от неръждаема стомана се завинтват към тялото, благодарение на което запазват необходимата стабилност при забождане и инжектиране. Устройството може лесно да се управлява с една ръка.
 
 
 
Комплектът включва три различни дозиращи игли: първа с широк изход в края на острието, втора със страничен отвор и трета с четири странични отвора. Използвайте иглите със страничен отвор, за да инжектирате големи парчета месо.
 
 
 
Моля, обърнете внимание – важно: за да се разпредели равномерно течноста , масажирайте внимателно цялата порция месо след шприцоване.
 
 
 
Комплектът включва и много полезен почистващ елемент, който позволява ефективно и цялостно почистване на иглите след всяка употреба.
 
 
 
Комплектът включва:
 
спринцовка от 30 ml
3 сменяеми игли
почистващ препарателемнтт
 
Инжектор за марината:
 
височина - 14 см
 
ширина - 7см
 
диаметър - 3 см
 
 
Дължина на иглата: 9см

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!