<

Колагенови обвивки Ø65 - 4м

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 310302
12,64 лв.
Домашните колбаси са по-вкусни, по-здравословни и по-евтини продукти от магазинните.
 
За попарване и опушване – тази колагенова обвивка за колбаси е подходяща за приготвяне на печени, попарени , горещо и студено пушени домашни продукти.
За различни колбаси – тази обвивка ще ви позволи сами да приготвите изискани колбаси, включително колбаси Żywiecka, Krakowska и Szynkowa, както и колбаси за зреене.
Лесна за използване – тази обвивка е много лесна за използване – преди пълнене е достатъчно да се потопи в солев разтвор15-20 % за 30 минути, след което да се напълни плътно, да се завърже и да се обработи.
Подробни данни – обвивката е термично устойчива и позволява пушене при 90°C. Единична опаковка съдържа обвивка в цвят карамел с дължина 4м и диаметър 65мм.
 
 
Висококачествена изкуствена протеинова обвивка за колбаси, притежаваща сертификат на Националния институт по хигиена, позволяваща бързо и лесно приготвяне на домашно преработено месо. Обвивката е одобрена за контакт с храни, термоустойчива е и позволява попарване до температура 75°C, опушване до 90°C и обработка на хладен дим до 40°C. Можете да го използвате за приготвяне на домашно попарени и пушени меса и колбаси, включително колбаси Żywiecka, Krakowska и Szynkowa. Подходящ е и за приготвяне на зреещи колбаси. Единична опаковка съдържа обвивка в цвят карамел с дължина 4м и диаметър 65мм.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!