<

Бутилка за уиски от 500 мл с винтова капачка

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 631415
5,85 лв.
Ако търсите хубава бутилка за вашето домашно уиски, ние имаме страхотен продукт за вас! Неговият отличен и оригинален дизайн заедно със здравото и стъкло ще осигурят отличен фон за такъв изискан алкохол.
 
 Интересен дизайн - тази бутилка ще изглежда красиво и ще подчертае вида на вашето домашно уиски.
Елегантна форма - със съдържание или не, тази бутилка ще се превърне в прекрасна декорация на вашия шкаф за напитки или отлична идея за подарък.
Универсално приложение - благодарение на своя класически, вечен стил и големия капацитет от 500 ml, тази бутилка ще бъде полезна и на събития като рождени дни, сватбени приеми и други партита.
Включена винтова капачка - благодарение на избора на нашия продукт не е нужно да се чудите дали ще можете да затворите бутилката. Предлага се със златиста капачка на винт.
Изработена от висококачествено, сертифицирано стъкло - ще можете да се наслаждавате на тази бутилка дълго време.
 
Тази бутилка за уиски се отличава с интересния си дизайн, благодарение на който вашето домашно уиски ще изглежда изключително атрактивно. Неговият класически стил и златиста, минималистична капачка на винт ще го направят перфектен като декорация на вашия шкаф за напитки или като идея за подарък. Междувременно, благодарение на своя капацитет от 500 ml, той ще бъде от голяма полза и по време на рождени дни, сватбени приеми и други партита. Избирайки нашата бутилка, вие избирате висококачествено стъкло, като по този начин опазвате околната среда и използвате материали, подходящи за рециклиране! Стъклото, използвано за направата на тази бутилка, притежава всички сертификати за одобрение за контакт с хранителни продукти, включително алкохол.
 
Как да използвам:
Не мийте бутилките в гореща вода, тъй като твърде високата температура може да повреди стъклото. Препоръчително е стъклото да се измие в хладка вода с повърхностноактивно вещество и след това да се изплакне с малко разтвор на калиев метабисулфит.
 
Посочената цена е за единична бутилка със златиста капачка на винт.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!