<

Смес „Пекла” за деликатна шунка, 75гр

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 410021
3,60 лв.
Лесен за използване - пригответе перфектна марината  за сушене и инжектиране в месото, така ще  разкриете техния уникален, деликатен вкус.
Един продукт, много възможности за обработка - можете да го използвате за опушване, попарване, сушене или печене на месо.
Перфектно съставен бленд - можете да откриете в него силата на билки и подправки като: плодове от хвойна, бахар, дафинов лист, черен пипер, кориандър, майорана и мащерка, осигурявайки перфектния вкус и аромат на вашите домашни шунки.
Ефективно защитава домашно приготвените продукти - благодарение на нашата смарината вашите меса не само ще запазят красивия си цвят, но и ще придобият микробиологична стабилност.
Ефективна опаковка - 75 г консервирана сол са достатъчни за приготвянето на 2 кг шунка.
 
 
Сушенето на месо с нашата сол за консервиране е чисто удоволствие. Благодарение на използването на нашата сол за сушене можете да приготвите саламура за сушене и шприцоване в шунки, разкривайки техния уникален вкус по бърз и безпроблемен начин. Благодарение на нашата саламура за сушене вашите меса не само ще имат красив цвят, но и ще придобият микробиологична стабилност. Така приготвените бутове са подходящи за варене, попарване или печене на ниски температури до 150°C. Билките и подправките, включени в тази смес, като: плодове от хвойна, бахар, дафинов лист, черен пипер, кориандър, майорана и мащерка, допълнително ще осигурят отличния вкус и неповторим аромат на вашите домашни продукти. Благодарение на използването на консервирана сол за деликатна шунка, вие ще гарантирате, че вашето месо ще остане нежно розово, пикантно и изключително вкусно! Опаковка от 75 гр. сол е достатъчна за приготвянето на 2 кг шунка.
 
 
 
Създаването на собствена смарината  никога не е било толкова лесно!
 
Всичко, което трябва да направите, е да смесите съдържанието на опаковката с 1 L вода и да заври.
 
Състав: нейодирана сол, антислепващ агент: Е536, подправки (плодове от хвойна, бахар, дафинов лист, черен пипер, карамфил), захар, билки (кориандър, майорана, мащерка), калиев нитрит, натриев нитрит.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!