Внимателно подбрани билки и подправки - перфектната комбинация за придаване на отличен вкус, аромат и външен вид на ястията от ребра. За печене, скара и задушаване. Маринатата ще бъде оценена от всички любители на домашно приготвени меса, особено вкусно подправени, апетитни ребра.
Вкусни домашно приготвени ребърца - перфектно подбрана комбинация от билки и подправки, които ще подчертаят вкуса и аромата на ребрата.
За ребра, приготвени по различни начини - марината за печени, скара или задушени ребра. Всяка форма на ястието ще бъде подправена както ви харесва.
Ефикасен готов за употреба продукт - със съдържанието на опаковката (35 гр. от сместа) ще приготвите 1 кг вкусни ребра.
Бързо и лесно - марината за бърза и лесна употреба. Нужно е само да намаслите ребрата и да ги намажете с маринатата, за да подействат билките и подправките.
Комбинация от внимателно подбрани билки и подправки, които ще придадат на вашите ребърца отличен вкус, аромат и вид. Маринатата ще бъде оценена от всички любители на домашно приготвени меса, особено вкусно подправени, апетитни ребра. Можете да го използвате за печене, скара или задушаване - под всякаква форма ястието ще бъде подправено точно както го харесвате.
Избирайки нашата Марината за ребра, вие избирате висококачествени съставки, смесени в идеални пропорции, както и по-здравословна диета.
Пригответе ароматно и изключително апетитно ястие с месо за вашето семейство и приятели. Със съдържанието на опаковката (35 гр. от сместа) ще приготвите ок. 1 кг вкусни ребра.
Нетно тегло: 35 гр. - порция за 1 кг
Рецепта за 1 кг печени ребра
съставки:
1 кг свински ребра,
3 моркова,
3 броя магданоз,
1 глава лук,
2 скилидки чесън,
2 чаши вода,
5 супени лъжици масло,
1 опаковка марината за ребра,
по желание малки картофи.
Начин на приготвяне: Изплакнете обилно ребрата, за да отстраните всички малки парчета кости. Натрийте месото с 2 супени лъжици олио и маринатата за ребра. Оставете за ок. 12 часа в хладилника, покрита. Около 30 минути преди печене извадете ребрата от хладилника. Подгответе зеленчуците - обелете и нарежете морковите, магданоза и чесъна на филийки, а лука на полукръгчета.
Месото и зеленчуците се слагат във форма за печене или глинен съд, добавят се две супени лъжици олио и две чаши вода. Покрийте и поставете във фурната, предварително загрята до 50°C. Препоръчваме да печете на 180°C за 1,5 часа (с горен и долен котлон и включен вентилатор). След това намалете температурата на 150°C и печете още 20 минути без капак. Точното време за печене зависи от дебелината на парчетата месо. Следете водата по време на печене, за да не се изпари напълно. Ако искате да добавите картофите, най-добре е да ги бланширате в гореща вода за 10 минути и след 1 час печене да ги наредите в съда с ребрата.
Съставки за марината: нейодирана сол, подправки (гранулиран чесън, пушен сладък пипер, черен пипер, лют червен пипер), билки (риган, майорана), антислепващ агент Е 536.
Внимание!
Да се съхранява на сухо място, да не се излага на директни UV лъчи.
Продуктът може да съдържа следи от горчица, целина, соя, сусам, глутен, ядки.