<

Капачка на винт за бутилки, Ø28/18 - златиста - 8 бр

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 634003
4,20 лв.
Ако правите свои собствени ликьори,  ароматизирани спиртни напитки, или друг алкохол, със сигурност ще намерите полезна нашата "златна" винтова капачка, изработена от сертифициран алуминий, пасваща на бутилките с диаметър на гърлото 28 мм. Вижте сами защо нашите винтови капачки са най-добрият избор.
 
 
 
Предназначена за контакт с храна и алкохол - тази винтова капачка ще работи чудесно като запушалка за бутилки с домашен сок или с алкохолни напитки като ликьори или друго .
Подходящ за бутилки с диаметър на резбата 28 mm - винтовата капачка пасва на бутилки с вместимост от 0,1 до 1 L, .
Със закрепващ пръстен - винтовата капачка разполага с предпазна лента, която може да се затегне на гърлото на бутилката с помощта на затварящото устройство, включено в нашата продуктова гама-с кат Ном.-634030. Затварянето на бутилката по този начин гарантира, че тя никога не е отваряна преди.
Стегната - капачката има уплътнение, благодарение на което сте сигурни, че нищо няма да се изпари или изтече от бутилката след затварянето й.
Произведени в Полша
 
 
Капачката на винт допълва бутилката. Благодарение на което можете да затворите плътно приготвения домашен ликьор.
 
Златните капачки на винт, налични в нашата оферта, са предназначени за бутилки с диаметър на гърлото 28 мм. Можете да ги използвате за бутилиране на бутилки с вместимост от 100 ml или дори цял 1 L.
 
С тази винтова капачка можете да сте сигурни, че бутилираният алкохол е плътно затворен, особено ако сте използвали затварящо устройство, което затяга гаранционния пръстен на гърлото на бутилката. Така затворената бутилка може да се използва и като подарък при желание с домашен ликьор собствено производство..
 
Винтовите капачки са с високо качество и са произведени в Полша от сертифициран алуминий. Подходящи са за контакт с храни и алкохол.
 
 
 
Винтовите капачки се продават в комплект от 8 броя. Посочената цена е за цял комплект.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!