<

Препарат за почистване на пушилни, фурни, скари, котлони и др.

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 331110
19,90 лв.
Готово за употреба почистващо средство за пушилни, фурни, скари, камини, котлони, огнища и др., което ефективно отстранява мазнини, сажди и изгорели остатъци. Оставя ги чисти и блестящи. Този препарат може да се използва върху повърхности, които имат пряк контакт с храна.
 
 
 
Професионален метод за осигуряване на чистота на пушилни и други уреди - тази течност е перфектна за почистване на дворна или балконска пушилна, дори след интензивна употреба, както и за почистване на фурни, скари, камини, котлони или огнища.
Много ефективен - позволява бързо и цялостно отстраняване на мазнини, сажди и загорели остатъци.
Лесен за използване - течността идва готова за употреба и методите за използване се състоят от 3 стъпки: напръскване, почистване и избърсване.
Безопасен - този препарат може да се използва за почистване на повърхности, които влизат в пряк контакт с храна, което е важно в случай на опушване, скара или фурна.
Добър състав - веществата от естествен произход съставляват 90% от този продукт.
 
 
Тази течност е отлично почистващо средство, благодарение на което лесно ще върнете блясъка на вашата пушилня и всякакви други уреди, в които вътре или отвън се натрупват сажди, мазнини или изгорели остатъци. Той е напълно професионален, готов за използване на закрито и на открито. Можете да го използвате, за да почистите ефективно както голяма пушилня в задния двор, така и малката на  терасата, или огнище, скара, фурна, камина или плот за готвене.
 
Този продукт е добре да имате винаги под ръка. Той ще ви помогне да премахнете бързо и лесно всяко упорито замърсяване. И благодарение на естествения си състав (90% естествени съставки), той е екологичен. Вашият опушвач, фурна и всяко друго от горепосочените устройства не само ще изглеждат чисти и естетически приятни, но и ще останат напълно функционални за по-дълго време.
 
Този агент може да се използва успешно върху повърхности, които имат пряк контакт с храни. За да постигнете оптимален почистващ ефект, винаги не забравяйте да използвате продукта в съответствие с препоръките.
 
 
 
Веществата от естествен произход съставляват 90% от този продукт.
 
Съдържа: EDTA и EDTA соли <5%, нейонни повърхностноактивни вещества >5%<15%
 
 
 
Как да използвам:
 
1) Завъртете дюзата на пръскачката в положение “ON”.
 
2) Като държите бутилката вертикално, поръсете замърсената повърхност с препарата от разстояние около 20 см. Не забравяйте, че поръсената повърхност трябва да е хладна.
 
3) Оставете агента да действа няколко секунди. При по-упорити петна оставете препарата върху повърхността за около 1 минута.
 
4) Почистете повърхността с влажна кърпа или гъба.
 
5) След това използвайте кърпа, измита в чиста хладка вода, за да отстраните внимателно препарата от почистената повърхност. След това избършете всичко на сухо.
 
6) Съхранявайте контейнера за течност с дюза в положение „ИЗКЛЮЧЕНО“-.
 
 
 
Моля обърнете внимание! Преди да използвате продукта, винаги тествайте ефекта му върху неизложена зона.
 
 
 
Предпазни мерки:
 
Прочетете етикета преди да използвате продукта. Дразни кожата. Дразни очите. Дръж далеч от деца. Ако е необходимо да се консултирате с лекар, покажете му опаковката или етикета на продукта. Измийте внимателно ръцете след употреба на продукта. Ако продуктът попадне в очите: изплакнете очите с вода за няколко минути. Отстранете контактните лещи, ако има такива и ако се отстраняват лесно. Продължете изплакването. В случай на продължително дразнене на очите: потърсете медицински съвет/помощ.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!