<

Форма за сирене за рикота Ø8.5/12 за 500гр

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 411327
3,80 лв.
Ако искате да се насладите напълно на предимствата на сиренето, приготвено у дома, нашата форма за сирене е идеална за вас! Ще ви позволи да правите перфектни, меки сирена: рикота, извара и сдруги  в конична форма.
 
Създаден за сирене рикота и други меки сирена - вашите домашни продукти ще изглеждат перфектно и впечатляващо.
Характеризира се с високо качество - формата е изработена от здрава пластмаса, благодарение на която можете да сте сигурни, че ще ви служи дълги години.
Безопасен за вашето здраве - притежава сертификат, к за контакт с храни.
Ефективен и удобен - височината на нашата форма е 6,5 см, което позволява сирена с тегло до 500 гр.
Поддържа добрите хранителни навици - можете да изберете най-качествените местни продукти без добавени консерванти.
 
 
Приготвянето на домашно сирене е чудесна възможност да се насладите на здравословна и натурална храна, както и да прекарате активно време с любими хора и приятели. Височината на нашата форма е 6,5 см, което позволява сирена с тегло до 500 гр. Формата разполага с дупки, които позволяват на суроватката да изтече и крака, които помагат за отделяне на сиренето от изцедената течност. С това решение процесът на зреене на сиренето ще протича гладко, а вашите продукти ще придобият уникален вкус и аромат.
 
 Когато купувате нашата форма за сирене, можете също да сте сигурни, че избирате продукт с най-високо качество, изработен от устойчива пластмаса, одобрена за контакт с храни.
 
Когато приготвяте сирене у дома, имате пълен контрол върху качеството и комбинацията от съставки. Можете да изберете най-качествените продукти и да избегнете изкуствени добавки, консерванти и други вредни вещества. Това ще гарантира, че вашето сирене е натурално и пълно с прекрасен вкус. Освен това можете да експериментирате с допълнителни съставки като билки, подправки или сушени плодове, което ви позволява да откриете нови вкусове. Също така е важно да можете да подкрепите местни производители, които предлагат висококачествен продукт, когато купувате съставки за вашето домашно сирене. По този начин вие допринасяте за местната общност и се грижите за околната среда.
 
 
 
Приготвянето на сирене у дома е не само начин за здравословно и вкусно хранене, но и форма на релакс и свободно време. Това също може да бъде чудесна възможност да прекарате активно време със семейството и приятелите си или да научите децата на независимост и креативност.
 
 
 
Купете нашата форма за сирене и пригответе вашето вкусно домашно сирене! Открийте с нас нови вкусове и техники за приготвяне на сирене.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!