<

Бутилка Bankietowa от 500 ml със запушалка

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 631539
5,62 лв.
Може да има само една кралица на банкета! 
Нашата най-нова бутилка от 500 ml, която можете да напълните с любимия си алкохол. Изработена е от здраво, декоративно стъкло, което ще придаде още повече чар на домашните ви продукти.
 
Безопасно - бутилката "Bankietowa" с вместимост 500 ml е предназначена за контакт с хранителни продукти, включително алкохол!
Елегантна форма, отличен дизайн - има перфектна, фина форма, която стимулира апетита и въображението. Ще подчертае атрактивния цвят на вашия алкохол.
Предлага се със запушалка - всяка бутилка се доставя с подходяща запушалка, която може да се използва за плътно и лесно запечатване на бутилката. Извършва се безпроблемно, бързо и безопасно, което ви позволява да не загубите дори капка от вашия продукт.
Лесно и удобно за почистване - можете да го измиете ефикасно и бързо в хладка вода с добавка на дезинфектанти като калиев метабисулфит или в съдомиялна машина.
Екологично чист - може да се използва повторно и може да се рециклира.
 
 
Бутилката „Bankietowa“ е отличен избор, ако търсите бутилка, която ще хармонира идеално с любимите ви домашни сортове алкохол. Ще изглежда особено привлекателно на празнична трапеза, подчертавайки цвета и текстурата на вашите ликьори или дестилати. Неговата елегантна, фина форма и оптимален капацитет от 500 ml ще го направят перфектен по време на банкети, приеми или семейни събития. 
Освен това не е нужно да се притеснявате, че е плътно затворен. Бутилките се доставят с монтирана тапа, която ще ви помогне да защитите любимия си алкохол бързо и лесно. Можете да измиете бутилката ръчно в хладка вода с добавяне на дезинфектанти като калиев метабисулфит или в съдомиялна машина.
 
Бутилката „Bankietowa“ е правилният избор, когато ви е грижа за съдбата на нашата планета, тъй като можете да я използвате многократно или да я рециклирате.
 
Купете нашата бутилка „Bankietowa“ и се насладете на нейния атрактивен външен вид и уникално качество!
 
Цената е за 1 брой

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!