<

Комплект за сирене - младши сиренар

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 411001
39,99 лв.
Комплект за сирене - за 10 кг сирене - направете си сами сирене, идея за подарък, за пресни и дълго зреещи*, пушени* или други - пълен комплект с термометър, форма за сирене, кърпа, сирище , калциев хлорид,  и смес от подправки
 
За домашно производство на сирене - комплектът Junior Cheesemaker включва всички необходими аксесоари, за да започнете вашето домашно приключение за производство на сирене. С него ще можете да направите около 10 кг собствено меко (бяло) и твърдо (жълто)* сирене.
Идея за подарък - познавате ли някой, който обича да готви? Подарете му комплект за приготвяне на сирене, затворен в елегантна опаковка и включващ всичко необходимо, за да станете производител на сирене.
Пълен комплект - комплектът включва: сирище за сирене, калциев хлорид, кърпа за сирене, клин за сирене, смес за подправки, термометър, форма за сирене.
Ароматно и меко сирене - благодарение на приготвянето на собствено сирене у дома имате гаранция, че използвате само доказани съставки, без никакви консерванти или химикали. Можете също така да подправите любимото си сирене както желаете, солено или сладко - със сушени плодове и ядки, например!
Бързо и лесно приготвяне на сирене - с помощта на нашия комплект няма да имате проблеми с приготвянето на здравословно сирене за себе си, вашето семейство и всички ваши приятели, по бърз и лесен начин!
 
Грижите ли се за качеството на продуктите, които се оказват на трапезната маса на вашето семейство всеки ден? Предпочитате ли да включите в менюто си здравословни продукти без излишни добавки? С комплекта Junior Cheesemaker ще откриете предимствата на вашите собствени, перфектни продукти – защото можете да направите до 10 кг меко (извара) или пушено сирене в собствената си кухня, а след закупуване на подходящи бактериални култури можете да направите и твърдо (жълто) или друго сирене, съвсем  успешно. Осмелете се да експериментирате! Приготвеното с този комплект сирене може да бъде опушено или печено на скара. Този комплект за приготвяне на сирене включва всички аксесоари, необходими за приготвянето на вашите първи домашни продукти със сирене: сирище за приготвяне на сирене, калциев хлорид, кърпа за приготвяне на сирене, клин за приготвяне на сирене, смес за подправки, термометър и форма за сирене (с размери 10x10x5,5 см и вместимост 250гр) и всичко това идва в елегантна кутия, идеална за подарък! Осигурете на себе си или вашите приятели и семейство нови вкусови усещания. Приготвянето на сирене в домашни условия е наистина просто – достатъчно е да имате основно кухненско оборудване и мляко от местния магазин. След по-малко от час домът ви ще се изпълни с аромата на любимото ви домашно сирене. Можете да го овкусите както желаете, с любимите си билки и подправки (в солен вариант) или с мед, сушени плодове и ядки и пресни плодове (в сладък вариант).
 
 
 
*Забележка! Някои видове сирена, напр. Гауда, Бри,Камембер или сирене с плесен Рокфор и др. изискват отделно закупуване на специални  бактерии (Стартерни култури ).
 
 
 
Комплектът включва: сирище за сирене, калциев хлорид, кърпа за сирене, клин за сирене, смес за подправки, термометър и форма за сирене.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!