<

Пушилня дървена 100 см.

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 330338
878,00 лв. 728,00 лв.
Дворна пушилня - дървена, на метална основа, със свързана горивна камера от пещна ламарина и допълнителни аксесоари, е комплект, който е многофункционален и в много отношения уникален. Той идеално отговаря на нуждите на всеки, който търси висококачествена пушилня от естествено дърво, която елегантно и донякъде естествено ще се впише в пространството на задния двор на дома или в градината.
 
 
 
Универсална градинска пушилня, перфектна за опушване на месо, риба и сирене - голяма вместимост  (200 л), подходяща за опушване по различни методи, с помощта на дърва и дървесен чипс. Може да се използва и за печене на продуктите след опушването им. Благодарение на височината си (1 м),  е идеален за опушване на дълги колбаси.
Висококачествени материали - камерата за опушване, изработена от подбрана, шлайфана смърчова дървесина, с удобен достъп през врата и отварящ се покрив, е поставена върху стабилна метална основа, позволяваща лесно свързване на горивна камера от дебела пещна ламарина.
Всеки един  е ръчно изработен, което го прави уникален по някакъв начин. Използването на внимателно подбрани естествени материали, внимание към детайла и добре съчетани елементи ще бъдат оценени от всеки ентусиаст на солидна изработка.
Лесен и бърз монтаж - при спазване на ръководството, пушилнята  може лесно да се сглоби и подготви за работа. Монтажът на дървени елементи е улеснен благодарение на наличните винтове.
Включени полезни аксесоари - комплектът включва термометър за опушване, 6 греди за окачване на продукти, както и 5 куки за опушване.
 
 
Капацитет на пушилнята: 200 L
 
Височина на камерата за опушване: 100 см
 
Очакван капацитет на опушване 15-25 кг
 
 
 
Предимствата на тази пушилня  включват факта, че позволява използването на различни методи на опушване и неговия солиден дизайн, който използва избрано, шлайфано, естествено дърво. Камерата за опушване е изработена от дъски от смърч. Отварящият се покрив е фиксиран на панти, което прави много по-лесно поставянето на съдържанието в камерата за пушене. Възможността за достъп  през вратата или покрива е много практично и удобно решение. Благодарение на голямата височина на камерата, той е идеален за опушване  както на дълги колбаси, така и на дълги риби. Камерата разполага с монтирана метална основа с крака, а източникът на дим е голямата странична камина, свързана под камерата, включваща двустепенна система за циркулация на въздуха, изработена от дебела ламарина . Конструкцията на камерата е подсилена с дебели напречни греди. Вратата е фиксирана върху здрави прахово боядисани панти. Подвижен дефлектор позволява равномерно разпределение на топлината и дима по време на процеса на опушване.
 
 
 
Съдържание на комплекта:
 
Камера за опушване
 
външни размери на дървената камера за опушване: 50 х 50 х 100 [cm] – без покрив
размери на покрива с комина: 53 x 58 x 28,5 [cm]
дъски: от смърчово дърво с дебелина около 2 [cm].
аксесоари: термометър за опушване, 6 греди за окачване на продукти, 5 куки за опушване
 
 
Основа на камерата за опушване: от стомана, 50 x 50 x 40 [cm]
 
 
 
Горивна камера и свързващи елементи
 
външни размери: 30 x 30 x 35 [cm]
диаметър на тръбата за тръба: Ø 10 [cm]
2 броя стоманени тръби, всяка с дължина 0,5 [m] и диаметър 10 [cm]
коляно: 90 градуса, диаметър 10 [cm]
Елементите на комплекта са с боя, устойчива на високи температури
горивната камера е изработена от дебела ламарина предназначена за пещи с дебелина около 1,5 [mm]
вратите на горивната камера са оборудвани с двустепенна система за циркулация на въздуха
 
 
Размерите могат да се различават с +/- 0,5 [cm].

Подобни продукти