<

Дървесен чипс за опушване/грил, 50% ябълка + 50% бук, 450 гр. клас 8

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 780838
6,33 лв.
Чипс за опушване от ябълкови и букови дървета - предназначен за използване в процеса на опушване и печене на пилешко . Благодарение на този чипс ястията с пилешко, патешко или гъше месо ще придобият правилния, желан аромат и вкус, както и привлекателен златистожълт цвят.
 
100% естествена ябълкова и букова дървесина от екологично чисти райони. Чипсовете са без импрегниращи и консервиращи съединения, не съдържат прахови фракции.
Те ви позволяват да получите професионални резултати в процеса на опушване и печене.
Осигуряват отличен аромат, вкус и външен вид на приготвеното птиче месо.
Характеризират се с оптимално водно съдържание - под 11%.
Безопасен, чист, внимателно приготвен - висококачествен продукт, който ще отговори на очакванията и на най-взискателните любители на пушени меса и ястия на скара.
 
 
Клас 8 (средна фракция) - благодарение на размера си (6-8 мм), чипсът е подходящ както за големи, така и за малки пушилни.
 
Количеството чипс в опаковката (450 гр.) е достатъчно за няколко часа пушене (в зависимост от използваното оборудване) 
 
Естествен, висококачествен дървен чипс, комбинация от ябълково дърво и бук в равни пропорции, идеален за опушване и печене на пилешко месо. Благодарение на правилното им дозиране , процесът на приготвяне на ястията ще бъде извършен професионално, а готовите ястия ще придобият правилния аромат, вкус и вид. Предимствата на тези чипове ще бъдат оценени от всеки любител на вкусни пушени меса и ястия на скара - могат да се използват както в малки, така и в големи пушилни, също и в комплект с димогенератор. Оптималното съдържание на вода осигурява лесно запалване на дървесен чипс и ефективно отделяне на дим.
 
 
Употреба:
Печене на скара: Поставете 5 см.  слой дървени стърготини около запалените въглища - не ги поставяйте директно върху огнището, тъй като ще изгорят веднага. За да използвате чипса възможно най-икономично, те могат да бъдат леко навлажнени с вода, което ще помогне за производството на повече дим. Покрийте скарата с капака веднага след като поставите храната върху скарата. Време за печене - от 10 до 30 минути (в зависимост от размера и вида на месото).
 
 
 
Опушване: В зависимост от вида на пушилнята, която имате, поставете чипса в димогенератора или в самата пушилня - на предназначеното за целта място, или в огнището - около нажежените дърва.
 
 
 
Чипс, идеален за използване в генератор на дим. Използването на такъв димогенератор осигурява най-професионалните ефекти - продукти с отличен вкус, аромат и цвят.
 
 
 
Забележка: Пушилнята и скарата трябва да се управляват само от възрастни, като се спазват правилата за пожарна безопасност и са прочели ръководството за употреба на уреда и препоръките относно използването на дървени стърготини. Когато запалвате дървения чипс и го добавяте по време на работа на скарата или камерата за опушване и генератора за дим, внимавайте да избегнете възможни изгаряния. Дръжте децата и домашните любимци далеч от горещи уреди.
 
 
 
Чипсът трябва да се съхранява на сухо и хладно място.
 
 
Опаковката съдържа 450 гр. дървесен чипс.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!