<

Пушилня за газов котлон - 18 лит.

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 330115
278,00 лв.
Домашно опушване в тенджера е първото такова иновативно устройство в Полша, благодарение на което можете да приготвяте любимото си месо, риба и сирене при всякакви условия - вече и у дома!
 
​Опушването е още по-лесно - 5-килограмовият пушач в тенджера ви позволява отсега нататък да приготвяте любимите си пушени продукти и на закрито на газови котлони! Благодарение на специалния стегнат маркуч можете лесно да изведете дима, създаден по време на опушването, навън от помещението, където обработвате храната си!
Добре обмислен дизайн - системата за изхвърляне на дим не е всичко! Опушвачът е изработен от неръждаема стомана и има две решетки с куки, които позволяват окачване на мрежи с до 1,3 кг месо на всяка кука!
Точно измерване на температурата - в капака  е поставен термометър за контрол на температурата при приготвяне на продукта!
Лесен за сглобяване и поддържане чист - дизайнът на пушилнята позволява бързо и безпроблемно разглобяване и измиване.
Пълен комплект - избирайки нашата пишилня , Вие получавате тенджера, тава за стърготини, скара за месо, скара за риба, тава за отцеждане, капак, термометър, отдушник и дълъг (3 м) маркуч.
 
Винаги ли сте свързвали опушването с нещо, което се прави на открито? Нямате заден двор, но искате да приготвяте опушена храна? Разгледайте нашия домашен опушвач в тенджера. Благодарение на изключително стегнатия си дизайн и маркуча, който позволява извеждането на дима, създаден по време на опушването, ще можете да приготвяте любимите си месо, сирене и риба на стандартен газов котлон! Не е нужно да се притеснявате, че характерната миризма на опушено ще изпълни вашата кухня. Трябва само да свържете маркуча към вентилационния аспиратор или да поставите края му зад прозореца, за да изведе дима и храната ви да придобие прекрасния аромат на дим!
Стегнатостта на устройството се осигурява от уплътнението, което идеално прилепва към капака.
Тази пушулня е изработена от неръждаема стомана, одобрена за контакт с храни.
Вътрешните елементи на пушилнята са лесни за демонтиране, благодарение на което е много лесно да се поддържат чисти.
Двете скари на уреда позволяват едновременно опушване на месо, риба и сирене. Всяка скара е снабдена с куки, които позволяват окачване на мрежи с месо - до 1,3 кг месо на 1 кука на скарата - за опушването им във висящо положение.
Благодарение на специалната тава, събираща капещата мазнина, приготвената храна ще бъде лишена от горчив вкус.
Междувременно прецизният термометър, поставен в капака, ще улесни наблюдението на температурата по време на приготвяне на храната.
 
Продуктът е предназначен само за използване върху газови котлони.
 
Комплектът включва:
1) гърне
2) тава за дървени стърготини
3) скара за месо
4) тава за отцеждане
5) рибен грил
6) покритие
7) термометър
8) отдушник
9) Маркуч с дължина 3 м
 
Как да използвам:
Свалете капака (6) на устройството. Изсипете дървените стърготини върху тавата за стърготини (2) и след това я поставете на дъното на съда (1). Поставете скарата за опушване на месо (3) върху тавата за дървени стърготини. Вътре в скарата поставете тавата за отцеждане (4) и скарата за опушване на риба (5). Затворете цялата инсталация с капака и поставете термометъра (7) и вентилационния отвор (8) в него. Поставете маркуча върху вентилационния отвор (9).
 
 
Капацитет на пушилнята: 18 L
Максимално количество: 5 кг месо
 
Забележка!
Започнете опушването с максимално количество стърготини – около 60-80гр. Това трябва да позволи да се избегне прекомерното подкисляване на храната.
 
Размери:
гърне:
вътрешен диаметър - 29.9см
външен диаметър - 31.7см
височина - 30см
 
Покрийте:
вътрешен диаметър - 32.2см
диаметър на 1-ви отвор в капака - 1,4см
диаметър на 2-ри отвор в капака - 1,25см
 
пълен комплект:
ширина на саксията с дръжките - 37,6см
височина - 31см
 
купа:
външен диаметър - 25,6см
 
скара:
височина - 23,5см
диаметър - 28,5см

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!