<

Абсорбатор на миризми при ферментация + безшумен въздушен шлюз

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 405569
14,70 лв.
Ако искате да се отървете от неприятните миризми по време на ферментация, нашият абсорбатор на миризми при ферментация е единственият продукт на пазара, който предлага ефективно решение. Това е чудесно изобретение, което ще ви позволи да се отървете отмиризмата  ферментацията и други миризми. Наистина трябва да го пробвате
 
Ферментация без мирис - този комплект осигурява ефективно премахване на неприятните миризми, които могат да се генерират по време на ферментацията.
Ферментация без звуково „бълбукане“ – безшумният въздушен шлюз позволява да се елиминира характерният звук, чиято най-висока честота се получава по време на бурна ферментация.
Безопасен за здравето и природата - кокосовият карбон е естествен материал, който е екологичен. Не съдържа никакви опасни химикали.
Нечуплива пластмаса - както филтърът, така и въздушният шлюз са направени от висококачествена пластмаса, което ги прави многократно използвани.
Запас от активен кокосов въглен за 20 партиди - комплектът включва 200 g активен въглен, който е достатъчен за абсорбиране на миризми по време на до 20 ферментации на партидите от 25 L.
 
 
Този иновативен продукт се състои от специално проектиран филтър с капак, който е допълнен с активен кокосов въглен и е монтиран на безшумен въздушен шлюз. Елиминирането на миризмата се основава на естествена съставка – активен въглен.
 
Кокосовият карбон е един от най-добре абсорбиращите миризми материали. Благодарение на порестата си структура въглеродът абсорбира и улавя миризми, което прави абсорбатора на миризми много ефективен.
 
След като запасите от активен кокосов въглен са изразходвани, просто закупете друга партида от него и допълнете филтъра, който след това се поставя върху въздушния шлюз. Кокосовият активен въглен се предлага в нашата продуктова гама.
 
Как да използвам:
 
Инсталирайте шлюза в плътно затворен контейнер или друг съд, предназначен за ферментация и го допълнете с вода до подходящо ниво. Напълнете филтъра със сух активен въглен до ниво MAX, монтирайте филтъра върху тръбата  и поставете капака.
 
Моля, обърнете внимание: В зависимост от гранулирането , малки количества от него може да попаднат във въздушния шлюз. Това не оказва влияние върху процеса на ферментация.
 
Преди да долеете отново филтъра, проверете неговата проходимост. Ако е необходимо, промийте филтъра и го подсушете, преди да го използвате отново.
 
 
 
Броят на необходимите абсорбери за миризма и честотата на смяна на въглена във филтъра зависят от обема на партидата и интензитета на газовете, отделяни по време на ферментацията. За да се постигне по-добър ефект, филтърът може да се подреди (макс. 2) в една туба или да се приложи в отделни епруветки (предложената употреба е посочена в таблицата).
 
Pochłaniacz po EN
 
 
 
 
 
Комплектът включва:
 
- филтър с капак
 
- безшумен въздушен шлюз
 
- 220 г активен кокосов въглен

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!