<

Дървесен чипс за опушване/грил за риба 50% дъб + 50% елша 450 гр клас 8

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 780839
5,65 лв.
Дъбов и елшов чипс за опушване - предназначен за използване в процеса на опушване и печене на риба. Благодарение на тези дървесни стърготини рибните продукти ще получат подходящ и желан аромат и вкус, както и атрактивен златистожълт цвят.
 
 
 
100% естествен дъб и елша, произхождащи от чисти екологични райони. Дървеният чипс е без импрегниращи агенти и консерванти и не съдържа прахови фракции.
Те позволяват постигане на професионални ефекти в процеса на опушване и печене.
Осигуряват отличен аромат, вкус и външен вид на приготвената риба.
Характеризира се с оптимално водно съдържание - под 11%.
Безопасен, чист, внимателно приготвен - висококачествен продукт, който ще отговори на очакванията и на най-претенциозните любители на опушени продукти и ястия на скара.
 
 
Клас 8 (средна фракция) – благодарение на големината си (6 - 8 мм), дървесният чипс е идеален както за малки, така и за големи пушилни.
 
Количеството дървесни стърготини в една опаковка (450 гр.) е достатъчно за няколко часа опушване (в зависимост от използваното оборудване) – вече няма нужда да се притеснявате, че ще останете без дървесни стърготини, когато приготвяте любимата си храна.
 
 
 
Естествен, висококачествен дървен чипс, комбиниращ дъбово дърво и елшова дървесина в равни пропорции, идеален за опушване и печене на риба. Когато са дозирани и изгорени правилно, процесът на приготвяне на храната ще бъде извършен професионално и готовите ястия ще придобият подходящ аромат, вкус и вид. Предимствата на тези дървесни стърготини ще бъдат оценени от всеки ентусиаст на вкусни опушени продукти и ястия на скара – те могат да се използват както в малки, така и в големи пушилни, както и когато се използват заедно с димогенератор. Оптималното водно съдържание осигурява лесно запалване на дървесен чипс и ефективно отделяне на дим.
 
Как да използвам:
 
 
 
Печене на скара: Подредете слой дървесни стърготини с дебелина два сантиметра около запалените въглища - не поставяйте стърготини директно върху въглищата, тъй като ще изгорят веднага. За да използвате дървесните стърготини възможно най-ефективно, можете да ги навлажните малко с вода, което ще доведе до отделяне на повече дим. Покрийте скарата директно след като подредите храната върху решетката. Време за печене - от 10 до 30 минути (в зависимост от вида и размера на месото).
 
 
 
Опушване: В зависимост от типа пушилня, с която разполагате, поставете дървесните стърготини в генератора за дим или в самата пушилка - на място, предназначено за това, или алтернативно в огнището, около нажеженото дърво.
 
 
 
Тези дървени стърготини са идеални за използване в генератор на дим. Използването на такъв димогенератор гарантира получаването на най-професионалните ефекти – продукти с перфектен вкус, аромат и цвят.
 
 
 
Моля, обърнете внимание: Опушвачът и грилът трябва да се използват само от възрастни, при спазване на принципите за пожарна безопасност и след запознаване с ръководството за потребителя на дадено устройство и препоръките за използване на дървения чипс. Когато запалвате дървения чипс и го допълвате, докато грилът, пушилката или генераторът на дим работят, бъдете внимателни, за да избегнете предполагаеми изгаряния. Уверете се, че децата и домашните любимци нямат достъп до горещи устройства.
 
 
 
Дървеният чипс трябва да се съхранява на сухо и хладно място.
 
 
Една опаковка съдържа 450 гр. дървесен чипс.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!